Închide meniul

Ce i-a spus uriașa Simone Biles Sabrinei Voinea, după ”cel mai bun exercițiu la sol” din viața gimnastei noastre

Dan Roșu Publicat: 9 octombrie 2023, 8:30

Reclamă
Ce i-a spus uriașa Simone Biles Sabrinei Voinea, după ”cel mai bun exercițiu la sol” din viața gimnastei noastre

Ce i-a spus uriașa Simone Biles Sabrinei Voinea

Sabrina Voinea, la Campionatele Mondiale de la Anvers / Profimedia Images

Ce i-a spus uriașa Simone Biles Sabrinei Voinea după exercițiul de la sol de la Campionatele Mondiale de la Anvers a fost dezvăluit chiar de gimnasta de 16 ani din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sabrina Voinea a declarat, duminică, după ce a ocupat locul patru în finala de la sol la Mondialele de la Anvers, că a reuşit cel mai bun exerciţiu la sol din viaţa sa. Ea a povestit şi ce i-a spus starul american Simone Biles.

Ce i-a spus uriașa Simone Biles Sabrinei Voinea

“A fost un concurs foarte frumos. M-am luptat cu cele mai bune gimnaste şi m-am luptat la aparatul meeu favorit. A fost cel mai bun sol din viaţa mea”.

Întrebată ce i-a spus Simone Biles, sportiva a răspuns: “Mi-a zis felicitări, sunt foarte bună şi la anul pot fi pe locul 1 pentru că vede, ea ştie ce înseamnă dificultate şi sol greu şi a văzut că sunt foarte bună şi la anul pot fi pe podium, chiar pe locul 1”.

”Putem şi asta e tot ce contează. Sabrina a stat lângă Biles şi Andrade şi s-a încărcat cu ambiţie. Simone ia felicitat-o şi a încurajat-o. Vom munci şi vom fi mai bune! Le mulţumim celor care ne-au sprijinit necondiţionat!” a declarat şi antrenoarea şi mama gimnastei, Camelia Voinea.

Reclamă

Simone Biles a cucerit o nouă medalie de aur la Campionatele Mondiale

Simone Biles a cucerit o nouă medalie de aur la Campionatele Mondiale de la Antwerp! Americanca continuă să obţină medalii pe bandă rulantă, chiar şi după ce a devenit cea mai titrată gimnastă din istorie.

Americanca Simone Biles, revenită în competiţie după doi ani, a obţinut al 22-lea său titlu mondial, impunându-se în finala de la bârnă, duminică, la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Anvers, relatează AFP.

Simone Biles, care s-a mai impus la Anvers la individual compus şi pe echipe, a obţinut o notă excepţională, de 14,800, talonată de chinezoaica în vârstă de numai 17 ani Yaqin Zhou (14,700). Brazilianca Rebeca Andrade, care a învins-o sâmbătă pe Biles în finala de la sărituri, a completat podiumul (14,300), potrivit agerpres.ro. Biles are acum în total 29 de medalii la Mondiale.

Reclamă 4 / 0/3

Sportiva, care a revenit în competiţiile internaţionale după o pauză de doi ani pentru a-şi proteja sănătatea mintală, a câştigat primul dintre cele cinci titluri mondiale la individual compus la 16 ani, în urmă cu zece ani, tot la Antwerp.

Medalia de aur obţinută vineri la individual compus a continuat revenirea impresionantă a lui Biles în competiţiile internaţionale, evenimentul de la Antwerp fiind primul ei de când a luat o pauză de la acest sport, în urmă cu doi ani, pentru a se ocupa de sănătatea sa mintală.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:21 Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană 23:12 „Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!” 23:12 Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!” 22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus 22:15 Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul cu CFR Cluj: „Gâlcă să spună adevărul! Făceam schimbările din puşcărie” 22:00 FCSB – CFR Cluj 0-1! Otele, gol superb sub privirile lui Gigi Becali! Campioana primeşte trofeul! Sărbătoare pe Arena Naţională 21:54 VIDEOValentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A. Sezon spectaculos pentru Mihăila şi Dennis Man 21:28 Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Stadionul, umplut până la refuz la FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și