Închide meniul

Ce i-a spus uriașa Simone Biles Sabrinei Voinea, după ”cel mai bun exercițiu la sol” din viața gimnastei noastre

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 octombrie 2023, 8:30

Ce i-a spus uriașa Simone Biles Sabrinei Voinea, după ”cel mai bun exercițiu la sol” din viața gimnastei noastre

Ce i-a spus uriașa Simone Biles Sabrinei Voinea

Sabrina Voinea, la Campionatele Mondiale de la Anvers / Profimedia Images

Ce i-a spus uriașa Simone Biles Sabrinei Voinea după exercițiul de la sol de la Campionatele Mondiale de la Anvers a fost dezvăluit chiar de gimnasta de 16 ani din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sabrina Voinea a declarat, duminică, după ce a ocupat locul patru în finala de la sol la Mondialele de la Anvers, că a reuşit cel mai bun exerciţiu la sol din viaţa sa. Ea a povestit şi ce i-a spus starul american Simone Biles.

Ce i-a spus uriașa Simone Biles Sabrinei Voinea

“A fost un concurs foarte frumos. M-am luptat cu cele mai bune gimnaste şi m-am luptat la aparatul meeu favorit. A fost cel mai bun sol din viaţa mea”.

Întrebată ce i-a spus Simone Biles, sportiva a răspuns: “Mi-a zis felicitări, sunt foarte bună şi la anul pot fi pe locul 1 pentru că vede, ea ştie ce înseamnă dificultate şi sol greu şi a văzut că sunt foarte bună şi la anul pot fi pe podium, chiar pe locul 1”.

”Putem şi asta e tot ce contează. Sabrina a stat lângă Biles şi Andrade şi s-a încărcat cu ambiţie. Simone ia felicitat-o şi a încurajat-o. Vom munci şi vom fi mai bune! Le mulţumim celor care ne-au sprijinit necondiţionat!” a declarat şi antrenoarea şi mama gimnastei, Camelia Voinea.

Reclamă

Simone Biles a cucerit o nouă medalie de aur la Campionatele Mondiale

Simone Biles a cucerit o nouă medalie de aur la Campionatele Mondiale de la Antwerp! Americanca continuă să obţină medalii pe bandă rulantă, chiar şi după ce a devenit cea mai titrată gimnastă din istorie.

Americanca Simone Biles, revenită în competiţie după doi ani, a obţinut al 22-lea său titlu mondial, impunându-se în finala de la bârnă, duminică, la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Anvers, relatează AFP.

Simone Biles, care s-a mai impus la Anvers la individual compus şi pe echipe, a obţinut o notă excepţională, de 14,800, talonată de chinezoaica în vârstă de numai 17 ani Yaqin Zhou (14,700). Brazilianca Rebeca Andrade, care a învins-o sâmbătă pe Biles în finala de la sărituri, a completat podiumul (14,300), potrivit agerpres.ro. Biles are acum în total 29 de medalii la Mondiale.

Reclamă 4 / 0/3

Sportiva, care a revenit în competiţiile internaţionale după o pauză de doi ani pentru a-şi proteja sănătatea mintală, a câştigat primul dintre cele cinci titluri mondiale la individual compus la 16 ani, în urmă cu zece ani, tot la Antwerp.

Medalia de aur obţinută vineri la individual compus a continuat revenirea impresionantă a lui Biles în competiţiile internaţionale, evenimentul de la Antwerp fiind primul ei de când a luat o pauză de la acest sport, în urmă cu doi ani, pentru a se ocupa de sănătatea sa mintală.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și