Închide meniul

Belarus – România LIVE VIDEO | Mihai Stoica are emoții înaintea meciurilor echipei naționale: „Numai în pielea lui Edi să nu fii”

Alex Ioniță Publicat: 9 octombrie 2023, 23:44

Reclamă
Belarus – România LIVE VIDEO | Mihai Stoica are emoții înaintea meciurilor echipei naționale: Numai în pielea lui Edi să nu fii”

Mihai Stoica s-a prăbuşit emoţional după CFR Cluj - FCSB 1-1. Oficialul celor de la FCSB a spus că s-a gândit să apeleze la un psiholog

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia Images

Belarus – România LIVE VIDEO | Mihai Stoica are emoții înaintea meciurilor echipei naționale. Oficialul de la FCSB a vorbit despre problemele pe care le are selecționata condusă de Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul meci al „tricolorilor”, din acțiunea din această lună, va fi împotriva selecționatei din Belarus. Partida va avea loc la Budapesta, joi, de la ora 21:45 și va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Belarus – România LIVE VIDEO | Mihai Stoica are emoții înaintea meciurilor echipei naționale. Ce a spus despre apărarea „tricolorilor”

Managerul general de la FCSB este de părere că selecționata lui Edi Iordănescu suferă pe plan defensiv, având în vedere faptul că Mario Camora și Cristi Manea sunt indisponibili pentru acțiunea primei reprezentative din această lună. De asemenea, „MM” a vorbit și despre ceilalți jucători pe care selecționerul i-ar putea utiliza în compartimentul defensiv.

„Numai în pielea lui Edi Iordănescu să nu fii! Manea e accidentat, Rațiu nu a jucat o secundă în La Liga, Sorescu nu e și nu a fost niciodată un fundaș dreapta.

Pantea cred că e în vizorul primei echipe ale naționalei, el a făcut un meci mare cu Norsjaelland și să nu uităm că Nordsjaelland a bătut pe Ludogoreț cu 7-1.

Reclamă

N-avem fundași, acolo avem mari probleme, ar trebui să se facă o Academie doar pentru fundași. Drăgușin arată extraordinar, dar problema e că alți colegi de-ai lui de generație sunt: Ignat, Matei Ilie”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Mihai Stoica l-a lăudat pe Andrei Borza

Chiar dacă a menționat că România suferă în compartimentul defesiv, Mihai Stoica a ținut să îl laude pe Andrei Borza, tânărul jucător al rivalilor de la Rapid. Oficialul vicecampioanei l-a comparat pe jucătorul care a început fotbalul la echipa lui Gică Hagi cu Răzvan Raț, un jucător important din istoria recentă a echipei naționale.

Totodată, a vorbit și despre Andres Dumitrescu, jucător vândut de către Sepsi în această vară la Slavia Praga.

Reclamă 4 / 0/3

„Borza poate să fie noul Raț. Nu există alternativă, pe Bancu îl lăsăm la o parte. Dumitrescu e o surpriză colosală că a fost cumpărat de Slavia Praga

Dumitrescu nu juca la Sepsi, pentru că acolo juca Oteliță sau Oroian. El se bătea cu Ispas care să joace, atunci când respectau regula U21. Anul ăsta era scos din schemă. E un tun dat de Sepsi”, a mai transmis oficialul celor de la FCSB.

Lotul României pentru dubla cu Belarus şi Andorra

PORTARI

Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 5/0), Florin Niță (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0);

FUNDAȘI

Andrei Rațiu (Rayo Vallecano | Spania, 12/1), Deian Sorescu (Raków | Polonia, 13/0), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 9/0), Adrian Rus (Pafos | Cipru, 17/1), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 21/1), Bogdan Racovițan (Raków | Polonia, 0/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 30/2), Mario Camora (CFR Cluj, 10/0);

MIJLOCAȘI

Reclamă

Vladimir Screciu (Universitatea Craiova, 2/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 12/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 48/2), Nicolae Stanciu (Damac FC | Arabia Saudită, 62/13), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 32/4), Darius Olaru (FCSB, 13/0), Olimpiu Moruțan (Ankaragucu | Turcia, 11/1), Dennis Man (Parma | Italia, 19/6), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 27/2), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 14/4), Florinel Coman (FCSB, 9/0);

ATACANȚI

Denis Alibec (Muaither | Qatar, 33/4), Denis Drăguș (Gaziantep | Turcia, 5/2), Daniel Bîrligea (CFR Cluj, 0/0), Louis Munteanu (Farul Constanța, 0/0).

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 13:25 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” Vezi toate știrile
Citește și