Închide meniul
UPDATE

Andrei Borza a fost convocat în locul lui Mario Camora în lotul României, pentru dubla cu Belarus și Andorra

Dan Roșu Publicat: 9 octombrie 2023, 10:01

Reclamă
Andrei Borza a fost convocat în locul lui Mario Camora în lotul României, pentru dubla cu Belarus și Andorra

Andrei Borza îi ia locul lui Mario Camora în lotul României

Andrei Borza, în tricoul României, în momentul intonării imnului / Hepta

Andrei Borza a fost convocat în locul lui Mario Camora în lotul României, pentru dubla cu Belarus și Andorra, din preliminariile EURO 2024. Belarus – România e live pe Antena 1 și în AntenaPLAY, joi, de la 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camora nu a rezistat decât 6 minute, în duelul de pe Arena Națională dintre Dinamo și CFR Cluj, 1-1, fiind schimbat cu Matei Ilie. Camora a continuat să primească îngrijiri pe banca de rezerve şi acuza dureri. A fost surprins de camerele TV în timp ce plângea.

Andrei Borza a fost convocat în locul lui Mario Camora în lotul României

Update: Andrei Borza a fost convocat în locul lui Mario Camora la naţionala României, pentru dubla cu Belarus şi Andorra.

„Având în vedere că Mario Camora a devenit indisponibil, accidentându-se aseară, la meciul Dinamo – CFR Cluj (1-1), selecționerul Edward Iordănescu a decis să apeleze la Andrei Borza, fundașul stânga al Rapidului, în vârstă de 17 ani. Staff-ul echipei naționale îi urează lui Mario Camora o recuperare rapidă și îl așteaptă la viitoarele jocuri ale tricolorilor„, a anunţat frf.ro.

Astfel, el va rata dubla cu Belarus și Andorra, una care ne poate duce cu un pas mai aproape de EURO 2024. În locul veteranului de la Cluj, la echipa națională va ajunge Andrei Borza, puștiu de 17 ani al Rapidului, care inițial fusese convocat la naționala U21.

Reclamă

Borza a ajuns la Rapid, după titlul câștigat cu Farul, într-un sezon în care a fost o piesă importantă în echipa lui Gică Hagi. Fundașul stânga provine de la academia ”Regelui”.

Mario Camora s-a prăbuşit emoţional şi a anunţat ce accidentare a suferit

Mario Camora s-a prăbuşit emoţional şi a anunţat ce accidentare a suferit în meciul Dinamo – CFR Cluj, scor 1-1, din etapa a 12-a a Ligii 1.

La finalul meciului, Camora a anunţat că este OUT din lotul lui Edi Iordănescu. A suferit o ruptură musculară şi are nevoie de o lungă perioadă de recuperare.

Reclamă 4 / 0/3

„Cu siguranţă e ruptură şi acum sper să revin cât mai repede. Am luat un gol foarte uşor, dar după echipa a revenit. Am avut multe ocazii, dar din păcate am făcut un egal.

Eu zic că astăzi am pierdut 2 puncte aici după ce am făcut a doua repriză bună. Noi nu am intrat bine în joc, am luat un gol rapid şi foarte uşor.

Trebuia să câştigăm şi din păcate nu am reuşit să câştigăm. Am pierdut cu FCSB, am pierdut cu Rapid, azi nu am putut să câştigăm. E păcat că eram într-un moment bun.

Suntem la 3 puncte de primul loc, se joacă. Mai sunt multe meciuri. Nu cred că e o mare diferenţă, dar noi voiam să câştigăm, să fim mai aproape. Acum capul sus, avem această pauză.

Normal că sunt supărat că pierd meciurile naţionalei, eram într-un moment bun. Pentru mine e o dezamăgire foarte mare. Vreau să îmi revin, acum sunt la pământ„, a declarat Mario Camora la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
Vezi toate știrile
Citește și