Închide meniul
Foto

Cea mai frumoasă femeie din lume a publicat noi imagini foarte provocatoare! Cu ce ocazie au apărut pozele incendiare

Publicat: 11 octombrie 2023, 19:39

Reclamă
Cea mai frumoasă femeie din lume a publicat noi imagini foarte provocatoare! Cu ce ocazie au apărut pozele incendiare

Cea mai frumoasă femeie din lume a publicat noi imagini foarte provocatoare!

Paige Spiranac / Facebook

Cea mai frumoasă femeie din lume a publicat noi imagini foarte provocatoare! Paige Spiranac, care e urmărită de aproape 4 milioane de persoane atât pe Facebook, cât şi pe Instagram, şi-a lansat calendarul pentru anul 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu această ocazie ea s-a afişat într-un costum de baie minuscul, care i-a pus în evidenţă formele (IMAGINILE PROVOCATOARE ÎN GALERIA FOTO).

Cea mai frumoasă femeie din lume a publicat noi imagini foarte provocatoare!

Zâmbesc din cauza tuturor comentariilor frumoase despre calendarul meu 2024! Vă iubesc”, le-a transmis Paige Spiranac fanilor pe Facebook.

Anterior, Paige Spiranac i-a informat pe fani că a apărut calendarul ei pentru anul viitor.

Paige Spiranac a fost desemnată anul trecut „Cea mai sexy femeie în viață” de către Maxim Magazine. Ea are 3,7 milioane de urmăritori pe Facebook şi 3,9 milioane pe Instagram.

Reclamă

Paige Spiranac a vrut să facă un gest umanitar, dar a fost refuzată dintr-un motiv incredibil

Fosta jucătoare profesionistă de golf, Paige Spiranac a vrut să facă un gest caritabil pentru mai mulți copii din familii sărace. Vedeta și-a dorit să le pună la dispoziție cluburi de golf, dar a fost refuzată din cauza ipostazelor provocatoare în care se afișează public.

Paige Spiranac s-a retras din golf, dar participă la turnee de amatori și își câștigă popularitatea în mediul online. Ea a devenit cunoscută pentru modul în care se îmbracă atunci când practică acest sport. „Dacă tu joci, ar trebui să o faci în filmele pentru adulți!”, au criticat-o fanii.

„Mi-am dorit să ajut o fundație și să îi pun la dispoziție cluburi de golf gratuit. Mi-au scris înapoi și mi-au spus ‘Ne-am dori să facem asta, dar din cauza felului în care ești privită de membrii conducerii noastre, nu putem accepta ajutorul tău’.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-aș dori să le ofer ceva acestor copii care nu au nimic, pentru că și eu, la rândul meu, am crescut fără să am nimic. Și nici măcar nu pot să-i ajut pe acești copii, din cauza decolteului meu”, a afirmat Paige Spiranac, conform New York Post.

Paige Spiranac a răbufnit la adresa criticilor

Paige Spiranac a răbufnit la adresa criticilor care au acuzat-o că se îmbracă prea provocator. Femeia nu vrea să renunțe la stilul vestimentar nici în ruptul capului.

După cum puteți vedea, nu mă deranjează să fiu sexy. Îmi iubesc corpul și este doar o parte din ceea ce sunt. Cred că foarte mulți oameni au fost supărați de asta, mai ales în golf, pentru că sunt foarte conservatori.

Și dacă nu porți guler, oamenii spun: ‘Este striperiță, face filme pentru adulți’. Iar eu sunt: ‘Despre ce naiba vorbim. Este o nenorocită de bluză. Chiar și în golful pentru juniori am avut avut mereu probleme, deoarece fustele mele erau prea scurte”, a spus Paige Spiranac, într-un podcast, potrivit The Sun.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 FotoTransformarea uimitoare a lui Toto Dumitrescu! Cum arată acum fiul lui Ilie Dumitrescu, ce are altă carieră faţă de tatăl lui 8:20 Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves! Nota primită de „Prinț”, după prestația din meciul cu revelația Girona 8:14 Cornel Dinu, derapaj şocant la adresa conducătorilor lui Dinamo: „Voiau să se numească handicapaţi”! 0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
Vezi toate știrile
Citește și