Închide meniul

Primul verdict după accidentarea lui Albion Rrahmani! Dezastru pentru Rapid. Kosovarul ratează două meciuri uriașe

Dan Roșu Publicat: 13 octombrie 2023, 10:07

Reclamă
Primul verdict după accidentarea lui Albion Rrahmani! Dezastru pentru Rapid. Kosovarul ratează două meciuri uriașe

Primul verdict după accidentarea lui Albion Rrahmani

Albion Rrahmani, după momentul accidentării din partida Andorra - Kosovo 0-3

Primul verdict după accidentarea lui Albion Rrahmani a fost dezvăluit de Victor Angelescu. Acționarul minoritar al Rapidului, a anunțat că atacantul kosovar va lipsi cel puțin o lună din circuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul Rapidului a fost scos pe targă de pe teren în minutul 66 al meciului Andorra – Kosovo 0-3.

Primul verdict după accidentarea lui Albion Rrahmani

”Am vorbit aseară cu doctorul echipei din Kosovo, dar nu e clar, e ceva la peroneu. Vom vedea cand va veni, îl aducem aici, pană nu ajunge în țară nu știm mai multe. Nu e ceva atât de grav, ca o fractură, nu îl scoate foarte mult din circuit. Am vrea să știm sigur, vom alfa când o să îl verificăm.

Avem o problemă, dar nu atât de gravă. Probabil că o lună tot va lipsi. În weekend ajunge înapoi în România, duminică, iar luni, marți, vom ști mai multe. E o pierdere mare, dar asta este. Trebuie să îl suplinească ceilalți colegi”, a spus Angelescu, citat de gsp.ro.

Albion Rrahmani, accidentare gravă în Andorra – Kosovo 0-3

„Nu cunoaștem acum gravitatea accidentării. Trebuie să așteptăm o confirmare oficială mâine dimineață”, a declarat după meci selecţionerul lui Kosovo, Primoz Gliha.

Reclamă

Accidentarea lui Rrahmani îi creează mari probleme Rapidului. Giuleştenii îl mai au în lot, în atac, doar pe camerunezul Kevin Soni, care nu a apucat să debuteze la echipa antrenată de Cristiano Bergodi.

Dacă va lipsi o lună, golgheterul feroviarilor va rata meciurile extrem de importante cu Universitatea Craiova (29 octombrie, Giulești) și cu FCSB (5 noiembrie, Arena Națională).

Gigi Becali: ”Rrahmani n-ar juca titular la FCSB”

Gigi Becali îi provoacă pe rapidişti şi susţine că Albion Rrahmani nu ar juca niciodată titular la FCSB, acolo unde patronul roş-albaştrilor îl preferă pe actualul atacant, Andrea Compagno.

Reclamă 4 / 0/3

„E jucător bun, la mine nu joacă. Ce să joace la mine? Nu joacă în locul lui Compagno, pentru că are putere şi forţă. Rrahmani are ştiinţă, se demarcă bine, dar nu are tehnică şi forţă. De ce să îl iau? Tehnică înseamnă să faci înşurubare când eşti unu la unu.

E mai avansat în tehnică decât Compagno. El ori trebuie să fie mult mai tehnic sau mult mai puternic. Deci, la mine nu joacă. Compagno e puternic, dar îl schimb pentru că nu intră în combinaţii. El ţine adversarii sus. Depinde de echipă”, a spus Becali, la finalul lunii septembrie.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona 12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei 12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” Vezi toate știrile
Citește și