Închide meniul

Albion Rrahmani, accidentare gravă în Andorra – Kosovo 0-3! A fost scos pe targă de pe teren!

Bogdan Stănescu Publicat: 13 octombrie 2023, 8:41

Reclamă
Albion Rrahmani, accidentare gravă în Andorra – Kosovo 0-3! A fost scos pe targă de pe teren!

Albion Rrahmani, accidentare gravă în Andorra - Kosovo 0-3

Momentul în care Rrahmani s-a accidentat / Twitter Kosovo

Albion Rrahmani a suferit o accidentare gravă în meciul Andorra – Kosovo 0-3. Atacantul Rapidului a fost scos pe targă de pe teren în minutul 66.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rrahmani a fost înlocuit cu Meriton Korenica după ce s-a accidentat. Potrivit fanatik.ro, el ar fi suspect de o ruptură a ligamentelor încrucişate.

Albion Rrahmani, accidentare gravă în Andorra – Kosovo 0-3!

Nu cunoaștem acum gravitatea accidentării. Trebuie să așteptăm o confirmare oficială mâine dimineață”, a declarat după meci selecţionerul lui Kosovo, Primoz Gliha.

Accidentarea lui Rrahmani îi creează mari probleme Rapidului. Giuleştenii îl mai au în lot, în atac, doar pe camerunezul Kevin Soni, care nu a apucat să debuteze la echipa antrenată de Cristiano Bergodi.

Kosovo a învins fără drept de apel Andorra în deplasare. Milot Rashica a marcat două goluri, în minutele 26 şi 71. Zeqiri a marcat celălalt gol al kosovarilor, în minutul 83.

Reclamă

Kosovo se află pe locul 4 în grupa I de calificare pentru EURO 2024. Jucătorii selecţionerului Gliha au 7 puncte din 7 partide şi păstrează doar şanse teoretice la calificarea la EURO.

Mihai Stoichiţă îl compară pe Rrahmani cu Adrian Ilie: „E letal în faţa porţii, ar fi fost în naţionala noastră fără probleme”!

Mihai Stoichiţă îl compară pe Albion Rrahmani cu Adrian Ilie. Directorul tehnic al FRF susţine că atacantul Rapidului ar fi fost fără probleme component al echipei noastre naţionale, dar acest lucru este imposibil, întrucât nu are cetăţenie.

“Rrahmani era un jucător de echipa naţională, fără probleme. Un jucător care a dat 6 goluri în trei meciuri grele. Nu are cum să joace pentru România că nu are cetăţenie, dar este un jucător interesant.

Reclamă 4 / 0/3

Are calităţi bune: viteză, verticalizarea asta… Hai să îi fac un compliment. Seamănă cu Adrian Ilie în faţa porţii. E letal când are mingea şi are sânge rece. Dar, mai întâi să vedem dacă ajunge până la Valencia, e mai greu.

Că şi Krasniqi avea ofertă de la Lazio sau Roma după primele meciuri la CFR Cluj şi tot la Cluj joacă. Aşa că mai uşor deocamdată cu transferurile”, declara Mihai Stoichiţă pentru sursa citată.

Cristiano Bergodi: „Rrahmani e cel mai bun atacant pe care l-am antrenat”

Cristiano Bergodi l-a lăudat şi el pe Rrahmani. După meciul câştigat de Rapid cu CFR Cluj, scor 3-1, tehnicianul giuleştenilor declara că Albion Rrahmani este, probabil, cel mai bun atacant pe care l-a antrenat vreodată.

Jucătorii au fost fantastici. Am întâlnit o echipă foarte greu de bătut, care ştie cu mingea şi impune ritmul. Am început bine, am marcat, după aceea am luat gol.

În a doua repriză nu pot să vorbesc, a fost extraordinar! Am avut o sumedenie de ocazii. Nu a fost o descătuşare (n.r: momentul când a intrat pe teren). Când te sperii un pic… le-am dat curaj la pauză în vestiar. Au egalat şi pe urmă au avut golul anulat pentru offside (n.r.: CFR Cluj). Le-am dat curaj (n.r.: jucătorilor săi).

Da, Rrahmani e unul dintre cei mai buni atacanţi pe care i-am antrenat, şi aici, şi în Italia. Poate cel mai bun! Mă bucur că l-am luat noi, e un atacant foarte bun”,  declara Cristiano Bergodi pentru digisport.ro după Rapid – CFR Cluj 3-1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și