Închide meniul
Foto

Irinel Columbeanu a început să plângă când și-a dat seama cine l-a sunat să-l ajute, după ce a ajuns la mila lui Gigi Becali

Publicat: 16 octombrie 2023, 9:32

Reclamă
Irinel Columbeanu a început să plângă când și-a dat seama cine l-a sunat să-l ajute, după ce a ajuns la mila lui Gigi Becali

Irinel Columbeanu şi-a prevestit dezastrul

Irinel Columbeanu / Hepta

Irinel Columbeanu a primit un telefon care l-a făcut să izbucnească în lacrimi. Aflat la azilul din Ghermăneşti, pe care nu îşi permite să îl plătească, fostul soţ al Monicăi Gabor a fost sunat chiar de către iubitul actual al vedetei, milionarul chinez Mr. Pink.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mr. Pink a aflat de situaţia dificilă în care se găseşte Irinel Columbeanu şi l-a sunat pe fostul milionar de la Izvorani să îi facă o ofertă de nerefuzat. Mr. Pink i-a propus lui Irinel Columbeanu să meargă în Statele Unite, acolo unde milionarul s-ar ocupa personal să îi plătească un azil foarte bun. Irinel Columbeanu a început să plângă şi i-a transmis lui Mr. Pink că se va gândi la oferta lui.

Irinel Columbeanu a început să plângă când și-a dat seama cine l-a sunat să-l ajute, după ce a ajuns la mila lui Gigi Becali

“I-a spus că dacă dorește să fie aproape de Irina, se oferă să plătească bilet de avion și însoțitor până în America, apoi îi plătește absolut tot pentru a sta la cel mai bun azil, cu cea mai bună îngrijire medicală. Irinel a fost profund impresionat, nu-i venea să creadă, a zis că se va gândi la propunerea lui, a declarat un apropiat al lui Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

Irinel Columbeanu stă în prezent în azilul din Ghermăneşti, acolo unde proprietar e chiar un bun prieten al lui, Ion Cassian.

Potrivit sursei citate, mai mulţi prieteni ai lui Irinel Columbeanu au făcut chetă pentru a achita azilul, care ar costa circa 3.000 de lei pe lună. Irinel Columbeanu anunţa anterior că se află în aşteptarea primei pensii, care ar fi în jurul a 2.000 de lei. I-ar mai trebui fonduri pentru a sta la Ghermăneşti, acolo unde a fost cazat şi tatăl lui Irinel Columbeanu în ultimii ani de viaţă.

Reclamă
Reclamă 4

Proprietarul azilului din Ghermăneşti a făcut apel la Gigi Becali să îl ajute pe Irinel Columbeanu

Proprietarul azilului din Ghermăneşti a făcut apel la Gigi Becali să îl ajute pe fostul milionar de la Izvorani. Ion Cassian a dezvăluit că Gigi Becali i-a plătit şi regretatei Zina Dumitrescu şederea la azilul respectiv.

El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane (n.r.: 2.000 de lei), de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni) și domnul Becali, în ultimă instanță.

Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două! Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență”, declara proprietarul azilului de la Ghermăneşti, Ion Cassian, pentru click.ro.

Reclamă

 

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:06

Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024

14:52

Ucraina – Belgia LIVE TEXT (19:00). Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și