Închide meniul
Foto

Irinel Columbeanu a ajuns la mila lui Gigi Becali! Cum îl poate ajuta latifundiarul din Pipera pe fostul milionar de la Izvorani

Reclamă

Publicat: 10 octombrie 2023, 18:19

Irinel Columbeanu a ajuns la mila lui Gigi Becali! Cum îl poate ajuta latifundiarul din Pipera pe fostul milionar de la Izvorani

Irinel Columbeanu a ajuns la mila lui Gigi Becali!

Irinel Columbeanu şi Gigi Becali / colaj Hepta

Irinel Columbeanu a ajuns la mila lui Gigi Becali! Fostul milionar de la Izvorani a ajuns într-un azil de bătrâni de la Ghermăneşti, acolo unde a stat şi tatăl lui, dar nu are bani să îşi achite şederea acolo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serviciile în azilul de bătrâni de la Ghermăneşti costă 4.000 de lei pe lună, iar Irinel Columbeanu nu are banii necesari. Fostul milionar de la Izvorani nu a încasat încă prima pensie, o aşteaptă, dar aceasta ar fi de cel mult 2.000 de lei. Fostul om de afaceri, ajuns la 66 de ani, nu şi-a plătit încă azilul.

Irinel Columbeanu a ajuns la mila lui Gigi Becali!

Proprietarul azilului de bătrâni în care locuieşte acum Irinel Columbeanu a mărturisit că se află într-o situaţie ingrată. Prieten cu Irinel Columbeanu, el a spus că îl va găzdui la început fără bani, dar nu poate face nici el acest lucru la infinit. Salvarea ar putea veni de la Gigi Becali, care, potrivit proprietarului azilului, a plătit şi găzduirea Zinei Dumitrescu acolo.

El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane (n.r.: 2.000 de lei), de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni) și domnul Becali, în ultimă instanță.

„Tot Gigi Becali a dat bani şi pentru Zina”

Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două! Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență”, a declarat proprietarul azilului de la Ghermăneşti, Ion Cassian, pentru click.ro.

Reclamă

În 2008 se spunea despre Irinel Columbeanu că avea o avere estimată la 150 de milioane de euro. De altfel, chiar el a recunoscut că nu a avut niciodată o astfel de avere. Cu toate acestea, ar fi deţinut bunuri în valoare de zeci de milioane de euro înaintea crizei imobiliare. El era proprietarul a numeroase terenuri în Izvorani. Totodată, avea acolo şi o vilă de lux, care, de altfel, a luat foc în 2020, atunci când fostul afacerist nu o mai deţinea.

Monica Gabor şi Irinel Columbeanu la nunta lor / Hepta
Monica Gabor şi Irinel Columbeanu la nunta lor / Hepta

Irinel Columbeanu a spus cum a ajuns să îşi piardă toată averea!

Irinel Columbeanu şi-a explicat pierderea întregii averi prin încăpăţânarea de a avea succes cu fabrica pe care o deţinea în Târgu Cărbuneşti.

Nu aș mai face acea fabrică pe care am făcut-o la Târgu Cărbunești. Mai ales, nu m-aș mai lăsa tentat de anumite lucruri. Încercările mele de a avea succes cu acel proiect al fabricii ar putea fi comparate cu eforturile cuiva de a împinge singur un tren.

Reclamă 4 / 0/3

Lucru care explică și insuccesul care s-a petrecut. Nu era dat de faptul că ceea ce făceam nu funcționa sau era vreo păcăleală.

A fost lipsa de fonduri, care până la urmă a generat tocarea întregii mele averi de la acea vreme. Până când s-a ajuns la ceea ce s-a ajuns”, declara în trecut Irinel Columbeanu, citat de adevarul.ro.

Aşteaptă prima pensie!

Irinel Columbeanu a mărturisit că se află în aşteptarea primei pensii, pe care nu a încasat-o încă, deşi are 66 de ani.

Nu am pensie acum. Până la sfârșitul anului am să primesc și prima pensie. Eu sper că în luna octombrie cumva sau noiembrie. Dau o bere la prima pensie și sper să o bem împreună”, a declarat Irinel Columbeanu în podcastul „Fiţă cu Adiţă”.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și