Închide meniul

Bănel Nicoliţă îl vede pe Ianis Hagi liderul naţionalei: „Cu siguranță are toate atuurile”

Alex Masgras Publicat: 18 octombrie 2023, 22:50

Reclamă
Bănel Nicoliţă îl vede pe Ianis Hagi liderul naţionalei: „Cu siguranță are toate atuurile

Bănel Nicoliţă îl vede pe Ianis Hagi liderul naţionalei

Ianis Hagi, alături de Deian Sorescu şi Daniel Bîrligea / Profimedia

Bănel Nicoliţă îl vede pe Ianis Hagi liderul naţionalei României. Fostul internaţional român are încredere în jucătorii români şi consideră că echipa lui Edi Iordănescu se află pe drumul cel bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicoliţă cere şi răbdare cu jucătorii tineri de la naţională şi este de părere că Ianis Hagi are tot ce îi trebuie pentru a deveni liderul acestei generaţii a României.

Bănel Nicoliţă îl vede pe Ianis Hagi liderul naţionalei

Fostul internaţional român a fost prezent la Gala Excelenţei şi a vorbit, printre altele, despre echipa naţională a României.

Nicoliţă crede că naţionala se află pe drumul cel bun şi are încredere în generaţia de jucători tineri. În plus, fostul jucător al celor de la FCSB este sigur că Ianis Hagi are calităţile necesare pentru a deveni liderul naţionalei României:

„Echipa națională e pe drumul cel bun. Suntem pe primul loc. Sper să rămânem acolo. Trebuie să avem răbdare. Nu mai sunt jucători care joacă la echipe puternice. Sunt tineri și trebuie să avem răbdare cu ei.

Reclamă

(n.r. Îl vezi pe Ianis Hagi liderul naționalei?) Cu siguranță. Știm cum a fost tatăl lui și cu siguranță are toate atuurile să devină”, a declarat Bănel Nicoliţă, în cadrul unui eveniment.

Gică Hagi a anunţat postul pe care Ianis Hagi se simte cel mai bine

„Eu vă zic ce mi-a zis când a fost la mine. La mine juca la un moment dat în bandă, în 4-3-3 poate juca şi inter, mijlocaş ofensiv, pentru că s-a dezvoltat foarte bine şi el zice că îi şi place foarte mult.

La mine a jucat la început atacant, pentru că era mic şi fizic nu era foarte puternic. Am mizat mult pe creativitatea lui, pe care o are. După, uşor-uşor, am discutat la un moment dat şi mi-a zis că dacă vreau să văd cel mai bun randament la el îl pun număr 10. Cred eu că la Europene a jucat în sistemul 4-2-3-1 şi a excelat. Probabil număr 10 îi stă cel mai bine.

Reclamă 4 / 0/3

Cu Germania a jucat extremă şi a dat gol. Fotbalul şi viaţa sunt făcute din momente şi oportunităţi. E un jucător polivalent care poate juca pe toate posturile în atac. El îmi spune că poate juca inter şi îi place foarte mult inter după accidentare.

Aleargă foarte mult, vede jocul, are creativitate, are spaţiu. Are ultimă pasă, vede jocul… aşa mi-a zis el”, a declarat Gică Hagi, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
0:15
Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su”
23:59 LIVE VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion 23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit Vezi toate știrile
Citește și