Închide meniul

Bănel Nicoliţă îl vede pe Ianis Hagi liderul naţionalei: „Cu siguranță are toate atuurile”

Alex Masgras Publicat: 18 octombrie 2023, 22:50

Reclamă
Bănel Nicoliţă îl vede pe Ianis Hagi liderul naţionalei: „Cu siguranță are toate atuurile

Bănel Nicoliţă îl vede pe Ianis Hagi liderul naţionalei

Ianis Hagi, alături de Deian Sorescu şi Daniel Bîrligea / Profimedia

Bănel Nicoliţă îl vede pe Ianis Hagi liderul naţionalei României. Fostul internaţional român are încredere în jucătorii români şi consideră că echipa lui Edi Iordănescu se află pe drumul cel bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicoliţă cere şi răbdare cu jucătorii tineri de la naţională şi este de părere că Ianis Hagi are tot ce îi trebuie pentru a deveni liderul acestei generaţii a României.

Bănel Nicoliţă îl vede pe Ianis Hagi liderul naţionalei

Fostul internaţional român a fost prezent la Gala Excelenţei şi a vorbit, printre altele, despre echipa naţională a României.

Nicoliţă crede că naţionala se află pe drumul cel bun şi are încredere în generaţia de jucători tineri. În plus, fostul jucător al celor de la FCSB este sigur că Ianis Hagi are calităţile necesare pentru a deveni liderul naţionalei României:

„Echipa națională e pe drumul cel bun. Suntem pe primul loc. Sper să rămânem acolo. Trebuie să avem răbdare. Nu mai sunt jucători care joacă la echipe puternice. Sunt tineri și trebuie să avem răbdare cu ei.

Reclamă

(n.r. Îl vezi pe Ianis Hagi liderul naționalei?) Cu siguranță. Știm cum a fost tatăl lui și cu siguranță are toate atuurile să devină”, a declarat Bănel Nicoliţă, în cadrul unui eveniment.

Gică Hagi a anunţat postul pe care Ianis Hagi se simte cel mai bine

„Eu vă zic ce mi-a zis când a fost la mine. La mine juca la un moment dat în bandă, în 4-3-3 poate juca şi inter, mijlocaş ofensiv, pentru că s-a dezvoltat foarte bine şi el zice că îi şi place foarte mult.

La mine a jucat la început atacant, pentru că era mic şi fizic nu era foarte puternic. Am mizat mult pe creativitatea lui, pe care o are. După, uşor-uşor, am discutat la un moment dat şi mi-a zis că dacă vreau să văd cel mai bun randament la el îl pun număr 10. Cred eu că la Europene a jucat în sistemul 4-2-3-1 şi a excelat. Probabil număr 10 îi stă cel mai bine.

Reclamă 4 / 0/3

Cu Germania a jucat extremă şi a dat gol. Fotbalul şi viaţa sunt făcute din momente şi oportunităţi. E un jucător polivalent care poate juca pe toate posturile în atac. El îmi spune că poate juca inter şi îi place foarte mult inter după accidentare.

Aleargă foarte mult, vede jocul, are creativitate, are spaţiu. Are ultimă pasă, vede jocul… aşa mi-a zis el”, a declarat Gică Hagi, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și