Închide meniul

S-au pus în vânzare biletele pentru derby-ul FCSB – Rapid. Cât costă şi de unde se pot cumpăra

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 octombrie 2023, 15:54

Reclamă
S-au pus în vânzare biletele pentru derby-ul FCSB – Rapid. Cât costă şi de unde se pot cumpăra

S-au pus în vânzare biletele pentru derby-ul FCSB - Rapid

Fanii FCSB-ului, pe Arena Naţională / Profimediaimages

S-au pus în vânzare biletele pentru derby-ul FCSB – Rapid, din etapa a 15-a a Ligii 1. Confruntarea va avea loc pe Arena Naţională, pe 5 noiembrie, de la ora 20:30, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii FCSB-ului mizează pe tribune pline la duelul cu rivala din Giuleşti. Cele mai ieftine bilete costă 30 de lei şi pot fi cumpărate în format on-line, cât şi de la casele de la Arena Naţională (pe 4 şi 5 noiembrie).

S-au pus în vânzare biletele pentru derby-ul FCSB – Rapid

FCSB anunță că biletele pentru partida cu FC Rapid 1923, contând pentru etapa a 15-a a Superligii (5 noiembrie – 20:30) și care se va disputa pe Arena Națională, sunt disponibile pe www.bilete-fcsb.ro.
Prețurile biletelor sunt următoarele:

PELUZA – 30 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 2 – 40 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1- 50 LEI
VIP 3 – 100 LEI
VIP 2 – 150 LEI
VIP 1 – 200 LEI

Programul caselor de bilete va fi următorul:

Reclamă

SÂMBĂTĂ, 4 NOIEMBRIE – 11:00 – 19:00 (Bulevardul Basarabia)
DUMINICĂ – 11:00 – 20:30 (Bulevardul Basarabia, Str. Maior Ion Coravu)

De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Arena Națională:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.
2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete ale stadionului. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.
Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului.

Reclamă 4 / 0/3

Vă așteptăm alături de noi!„, se arată pe pagina de Facebook a FCSB-ului.

Până la meciul cu Rapid, FCSB mai are de jucat cu FC Voluntari, Petrolul şi Oţelul. Roş-albaştrii sunt pe primul loc în clasamentul Ligii 1, după 12 etape. Echipa antrenată de Elias Charalambous are 7 puncte avans faţă de Rapid.

Dezvăluiri tulburătoare despre Vlad Chiricheş

Mihai Stoica a anunţat că fundaşul în vârstă de 33 de ani nu mai scapă de probleme. Căpitanul naţionalei României are din ce în ce mai multe bătăi de cap după revenirea la FCSB.

Chiricheş a rezistat numai patru meciuri în Liga 1. S-a „rupt” în meciul cu UTA, din luna august, şi de atunci este într-o continuă recuperare. MM anunţă că, pe lângă leziunea musculară pe care a suferit-o, fundaşul central are şi alte probleme. Este aşteptat să revină în lot chiar la derby-ul cu Rapid.

Chiricheş şi-a schimbat fizionomia din cauza faptului că nu a muşcat bine, treaba asta putea să ducă la multe accidentări. Acum s-a operat şi are dinţii îndepărtaţi şi sperăm ca aceasta este să fie cauza. A dat peste o doamna doctor, are strungăreaţă acum şi vorbeşte sâsâit, am încredere ca asta e problema.

E importantă treaba asta cu dinţii. Copilul meu e adult şi se va opera, îi se taie ambele maxilare, acolo are probleme, pot să fie repercursiuni foarte mari. N-am întâlnit să duca viaţă pe care o duce Chiricheş şi să încerce orice află că poate să îl ajute. Şi Chipciu e la fel„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat 21:45 LIVE VIDEOSouthampton – West Brom e ACUM în AntenaPLAY. Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur 21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” Vezi toate știrile
Citește și