Închide meniul

Dezvăluiri tulburătoare despre Vlad Chiricheş: „Are dinţii îndepărtaţi, şi-a schimbat fizionomia!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 octombrie 2023, 22:18

Reclamă
Dezvăluiri tulburătoare despre Vlad Chiricheş: „Are dinţii îndepărtaţi, şi-a schimbat fizionomia!

Vlad Chiricheş se operează pentru a fi apt la EURO 2024

Vlad Chiricheş, în timpul unui interviu / AntenaSport

Au apărut dezvăluiri tulburătoare despre Vlad Chiricheş. Mihai Stoica a anunţat că fundaşul în vârstă de 33 de ani, care nu mai scapă de probleme. Căpitanul naţionalei României are din ce în ce mai multe bătăi de cap după revenirea la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiricheş a rezistat numai patru meciuri în Liga 1. S-a „rupt” în meciul cu UTA, din luna august, şi de atunci este într-o continuă recuperare. MM anunţă că, pe lângă leziunea musculară pe care a suferit-o, fundaşul central are şi alte probleme.

Dezvăluiri tulburătoare despre Vlad Chiricheş

Vlad Chiricheş a fost operat şi de un medic stomatolog. I-au fost îndepărtaţi mai mulţi dinţi.

Chiricheş şi-a schimbat fizionomia din cauza faptului că nu a muşcat bine, treaba asta putea să ducă la multe accidentări. Acum s-a operat şi are dinţii îndepărtaţi şi sperăm ca aceasta este să fie cauza. A dat peste o doamna doctor, are strungăreaţă acum şi vorbeşte sâsâit, am încredere ca asta e problema.

E importantă treaba asta cu dinţii. Copilul meu e adult şi se va opera, îi se taie ambele maxilare, acolo are probleme, pot să fie repercursiuni foarte mari. N-am întâlnit să duca viaţă pe care o duce Chiricheş şi să încerce orice află că poate să îl ajute. Şi Chipciu e la fel„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Vlad Chiricheş este tot mai aproape de a reveni pe teren. Din ultimele informaţii, ar putea juca peste două săptămâni. Mai mult ca sigur însă, fundaşul va fi apt pentru derby-ul cu Rapid, programat pe 5 noiembrie, în ultima etapă a turului sezonului regulat.

Gigi Becali, anunţ clar despre Vlad Chiricheş

Gigi Becali a făcut un anunţ clar despre Vlad Chiricheş. Acesta a declarat că fundaşul a început să alerge, şi se pregăteşte să revină pe teren. Patronul de la FCSB a fost întrebat dacă regretă transferul stopperului, acesta a declarat că regretă doar faptul că plăteşte lunar suma de 40.000 de euro unui jucător care nu joacă.

În contractul fundaşului există o clauză specială, prin care Vlad Chiricheş îşi va prelungi automat înţelegerea la gruparea roş-albastră pentru un sezon, în cazul în care FCSB va deveni campioană. În acest context, Becali a declarat că Chiricheş va rămâne sigur la echipa sa şi în stagiunea următoare, fiind convins că FCSB va lua titlul.

Reclamă 4 / 0/3

Chiricheș a început să alerge, deci e bine într-un fel. Cred că da, revine în câteva săptămâni. S-a ciuntit din declarația mea că îmi pare rău… Într-un fel, îmi pare rău de bani, că sunt mulți… Nu îți pare rău să îi dai 40.000 de euro pe lună unui jucător care nu joacă?

Ce vrei să zic acum, diplomație? «Vai, dar niciun fel de problemă!». Nu sunt așa, spun ce simt și asta e… Sunt 40.000 pe lună pe care îi dau unui jucător care nu joacă. Singurul lucru e că am făcut pe doi ani. Adică dacă vom câștiga campionatul se prelungește automat contractul, și noi îl vom câștiga”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și