Închide meniul

Ovidiu Burcă, dărâmat după FC Hermannstadt – Dinamo 4-0: „A fost un meci foarte prost”

Alex Ioniță Publicat: 21 octombrie 2023, 19:45

Reclamă
Ovidiu Burcă, dărâmat după FC Hermannstadt – Dinamo 4-0: „A fost un meci foarte prost

Ovidiu Burcă a cerut ședință la Dinamo, după meciul cu Poli Iași

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci / Profimedia

Ovidiu Burcă e dărâmat după FC Hermannstadt – Dinamo 4-0. Tehnicianul formației din Ștefan cel Mare a oferit prima reacție după umilința de la Sibiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FC Hermannstadt și Dinamo a contat pentru etapa cu numărul 13 a sezonului de Liga 1. După această înfrângere, echipa lui Ovidiu Burcă a ajuns la 7 meciuri consecutive, în prima ligă, în care nu a înregistrat nicio victorie. „Câinii” au câștigat ultimul meci în luna august, împotriva celor de la FC Voluntari, cu scorul de 3-2.

Ovidiu Burcă, dărâmat după FC Hermannstadt – Dinamo 4-0. Ce a spus despre prestația „câinilor”

Antrenorul echipei „alb-roșie” este de părere că sibienii lui Marius Măldărășanu i-au dominat pe dinamoviști la toate capitolele. Ovidiu Burcă nu a contestat rezultatul înregistrat la Sibiu și este de părere că echipa din Ștefan cel Mare a meritat să piardă întâlnirea cu cei de la Hermannstadt.

Totodată, acesta a vorbit și despre criza în care se află clubul, care ocupă penultima poziție în clasamentul Ligii 1. Tehnicianul a menționat faptul că, pentru un jucător, nu este ușor să evolueze pentru un club ca și Dinamo.

„Ne-a bătut o echipă care ne-a dominat la toate capitolele. La fotbal, trebuie să ai stare de spirit, trebuie să ai agresivitate. Noi nu am avut. Nu mai are rost să discutăm despre planul tactic. Când toate duelurile sunt câștigate de adversari, e greu. Am făcut foarte multe greșeli prostești.

Reclamă

Poate că golul acela anulat ne-a bulversat puțin. Înscrisesem repede, apoi am luat gol repede. Din nou, primim gol și nu avem capacitatea să întoarcem un rezultat. Ăsta e un aspect negativ care ne bântuie.

Nu știu dacă scorul e mare, e mic, am pierdut meritat. E un cumul de factori, nu poți să spui doar mental, doar fizic, doar tactic. Când arăți de maniera în care am arătat noi astăzi, trebuie să taci din gură, să pui capul în pământ și să faci o analiză pentru a vedea ce e de făcut.

E greu să joci la Dinamo, dar vă asigur că jucătorii străini care au venit știu ce înseamnă clubul ăsta.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să stau să mă liniștesc, pentru că a fost un meci foarte prost. Lucrurile trebuie făcute în liniște. Suntem prea la cald, suntem prea supărați să discutăm acum”, a spus Ovidiu Burcă, potrivit digisport.ro.

FC Hermannstadt – Dinamo 4-0

FC Hermannstadt – Dinamo 4-0. Partida a contat pentru etapa cu numărul 13 a sezonului de Liga 1.

Trupa din Ștefan cel Mare a rămas astfel fără victorie, de două luni, în Liga 1. Golurile sibienilor au fost marcate de Balaure (min 6 și min 53), de Jipa (min 19) și de Alhassan (min 90+1). „Câinii” au avut și un gol anulat în minutul 2, pe motiv de offside.

Nou promovata Dinamo a obținut ultima victorie din prima ligă pe data de 19 august, după un meci cu FC Voluntari, încheiat cu scorul de 3-2.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
Vezi toate știrile
Citește și