Închide meniul

Ovidiu Burcă, dărâmat după FC Hermannstadt – Dinamo 4-0: „A fost un meci foarte prost”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 octombrie 2023, 19:45

Ovidiu Burcă, dărâmat după FC Hermannstadt – Dinamo 4-0: „A fost un meci foarte prost

Ovidiu Burcă a cerut ședință la Dinamo, după meciul cu Poli Iași

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci / Profimedia

Ovidiu Burcă e dărâmat după FC Hermannstadt – Dinamo 4-0. Tehnicianul formației din Ștefan cel Mare a oferit prima reacție după umilința de la Sibiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FC Hermannstadt și Dinamo a contat pentru etapa cu numărul 13 a sezonului de Liga 1. După această înfrângere, echipa lui Ovidiu Burcă a ajuns la 7 meciuri consecutive, în prima ligă, în care nu a înregistrat nicio victorie. „Câinii” au câștigat ultimul meci în luna august, împotriva celor de la FC Voluntari, cu scorul de 3-2.

Ovidiu Burcă, dărâmat după FC Hermannstadt – Dinamo 4-0. Ce a spus despre prestația „câinilor”

Antrenorul echipei „alb-roșie” este de părere că sibienii lui Marius Măldărășanu i-au dominat pe dinamoviști la toate capitolele. Ovidiu Burcă nu a contestat rezultatul înregistrat la Sibiu și este de părere că echipa din Ștefan cel Mare a meritat să piardă întâlnirea cu cei de la Hermannstadt.

Totodată, acesta a vorbit și despre criza în care se află clubul, care ocupă penultima poziție în clasamentul Ligii 1. Tehnicianul a menționat faptul că, pentru un jucător, nu este ușor să evolueze pentru un club ca și Dinamo.

„Ne-a bătut o echipă care ne-a dominat la toate capitolele. La fotbal, trebuie să ai stare de spirit, trebuie să ai agresivitate. Noi nu am avut. Nu mai are rost să discutăm despre planul tactic. Când toate duelurile sunt câștigate de adversari, e greu. Am făcut foarte multe greșeli prostești.

Reclamă

Poate că golul acela anulat ne-a bulversat puțin. Înscrisesem repede, apoi am luat gol repede. Din nou, primim gol și nu avem capacitatea să întoarcem un rezultat. Ăsta e un aspect negativ care ne bântuie.

Nu știu dacă scorul e mare, e mic, am pierdut meritat. E un cumul de factori, nu poți să spui doar mental, doar fizic, doar tactic. Când arăți de maniera în care am arătat noi astăzi, trebuie să taci din gură, să pui capul în pământ și să faci o analiză pentru a vedea ce e de făcut.

E greu să joci la Dinamo, dar vă asigur că jucătorii străini care au venit știu ce înseamnă clubul ăsta.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să stau să mă liniștesc, pentru că a fost un meci foarte prost. Lucrurile trebuie făcute în liniște. Suntem prea la cald, suntem prea supărați să discutăm acum”, a spus Ovidiu Burcă, potrivit digisport.ro.

FC Hermannstadt – Dinamo 4-0

FC Hermannstadt – Dinamo 4-0. Partida a contat pentru etapa cu numărul 13 a sezonului de Liga 1.

Trupa din Ștefan cel Mare a rămas astfel fără victorie, de două luni, în Liga 1. Golurile sibienilor au fost marcate de Balaure (min 6 și min 53), de Jipa (min 19) și de Alhassan (min 90+1). „Câinii” au avut și un gol anulat în minutul 2, pe motiv de offside.

Nou promovata Dinamo a obținut ultima victorie din prima ligă pe data de 19 august, după un meci cu FC Voluntari, încheiat cu scorul de 3-2.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și