Închide meniul

AS.ro LIVE | Giani Creţu a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveşti savuroase ale antrenorului de volei

Publicat: 25 octombrie 2023, 11:18 / Actualizat: 6 noiembrie 2023, 17:01

Reclamă
AS.ro LIVE | Giani Creţu a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveşti savuroase ale antrenorului de volei

Giani Creţu este invitatul lui Dan Pavel, de la 10:30

Profimedia

Giani Creţu, selecţionerul naţionalei de volei masculin a Sloveniei, a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Sub comanda lui Giani Creţu, Slovenia a câştigat medalia de bronz la Campionatul European din acest an, unde România a reușit să ajungă până în sferturi de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai bun antrenor român de volei a venit cu poveşti savuroase la AS.ro LIVE. În 2022, Gheorghe Creţu a fost desemnat cel mai bun antrenor de volei din lume.

AS.ro LIVE | Giani Creţu a fost invitatul lui Dan Pavel

Gianni Crețu a câștigat în Polonia, în 2022, cu ZAKSA Kedzierzyn-Kozle Liga Campionilor, titlul și Cupa în Polonia. De asemenea, a terminat pe locul 4 la Campionatul Mondial cu naționala Sloveniei, cea mai bună performanță a acestei națiuni la întrecerile lumii. Toate aceste rezultate i-au adus antrenorului român titlul de ”Antrenorul anului 2022 în voleiul european”, titlu oferit de Confederația Europeană de Volei la Gala CEV, a scris Federaţia Română de Volei pe site-ul oficial.

La Campionatul European, Giani Creţu a reușit să ducă Slovenia până pe locul trei. În cariera sa, Giani Crețu a mai antrenat naționalele României, Estoniei, dar și echipe de club precum Bassano Volley, ASZ Olsztyn, Belogorie Belgorod, Asseco Resovia sau Kuzbass Kemerovo.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! 18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:29 FotoBayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! Vezi toate știrile
Citește și