Închide meniul

Victor Pițurcă e gata să preia CSA Steaua: „Aduc oameni cu bani!” Singura condiție pusă

Viviana Moraru Publicat: 26 octombrie 2023, 13:31

Reclamă
Victor Pițurcă e gata să preia CSA Steaua: Aduc oameni cu bani!” Singura condiție pusă

Victor Pițurcă e gata să preia CSA Steaua

Victor Piţurcă, în lojă / Hepta

Victor Pițurcă e gata să preia CSA Steaua. Fostul selecționer a declarat că vrea să aducă investitori la clubul roș-albastru, însă singura condiție este ca oficialii actuali ai clubului să își dorească și ei acest fapt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua traversează un sezon modest, fiind pe locul 12 în Liga a 2-a. „Militarii” au fost învinși în ultima etapă de Slobozia, scor 0-1.

Victor Pițurcă e gata să preia CSA Steaua

Victor Pițurcă și-a dezvăluit planurile. Acesta a declarat că își dorește, alături de foștii coechipieri din Ghencea, să preia CSA Steaua. Fostul selecționer a mărturisit că vrea să readucă echipa pe ”linia de plutire”, după sezonul modest din Liga a 2-a.

„Piți” a subliniat că nu este dispus să investească la echipă, deoarece nu are această disponibilitate financiară, însă vrea să aducă alți investitori în Ghencea. Singura întrebare pe care și-o pune fostul selecționer este dacă se dorește acest lucru, și din partea oficialilor clubului Armatei.

„În ultimul timp ne gândim să facem ceva pentru Steaua, acest nucleu de jucători care am rămas să putem să punem pe linia de plutire, să facem ca Steaua să revină la normal. Măcar să încercăm să vedem dacă își doresc.

Reclamă

Noi, generația care a câștigat Liga Campionilor, vrem să preluăm această echipă. Nu avem disponibilități financiare, dar aducem oameni cu bani. Dar doriți lucrul ăsta?”, a declarat Victor Pițurcă, conform sport.ro.

Reacţia lui Victor Piţurcă după decizia Curţii de Apel

Victor Piţurcă a reacţionat după ce Curtea de Apel a dat decizia privind palmaresul Stelei. Fostul selecţioner al României se aştepta la această hotărâre a instanţei.

„Decizia era previzibilă, se știa care va fi decizia. Nu cred că își făcea nimeni iluzii că va fi altceva decât ce a fost dat, însă nu sunt mulțumit pentru că există o perioadă în care nu se știe de partea cui e palmaresul. Aici clubul Steaua trebuie să ia măsuri, să angajeze o firmă de avocatură.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar aș merge mai departe ca lumea să fie convinsă de adevăr și să vedem cum această echipă a fost trecută în dreptul lui Gigi Becali, cine a semnat… ca să știm de ce nu a rămas Gigi Becali cu Steaua București. S-a întâmplat ceva atunci și ar trebui să știe lumea. Lumea în continuare e confuză, unii cred că adevărata Steaua e FCSB. Noi, care suntem de partea Armatei… iar acum s-a dovedit și oficial, legal, că Steaua e Steaua. Ar trebui să se facă lumină în acest caz”, a declarat Victor Piţurcă pentru sport.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” Vezi toate știrile
Citește și