Închide meniul

Reacţia lui Victor Piţurcă după decizia Curţii de Apel: „Aş merge mai departe. Să ştim de ce nu a rămas Gigi cu Steaua”

Bogdan Stănescu Publicat: 25 octombrie 2023, 12:04

Reclamă
Reacţia lui Victor Piţurcă după decizia Curţii de Apel: „Aş merge mai departe. Să ştim de ce nu a rămas Gigi cu Steaua

Reacţia lui Victor Piţurcă după decizia Curţii de Apel

Gigi Becali şi Victor Piţurcă / colaj Hepta

Victor Piţurcă a reacţionat după ce Curtea de Apel a dat decizia privind palmaresul Stelei. Fostul selecţioner al României se aştepta la această hotărâre a instanţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Piţurcă a precizat că el ar continua bătălia în instanţă pentru a fi lămurite anumite aspecte. Unul dintre acestea ar fi de ce Gigi Becali nu a rămas cu brandul Steaua.

Reacţia lui Victor Piţurcă după decizia Curţii de Apel: „Aş merge mai departe. Să ştim de ce nu a rămas Gigi cu Steaua”

Decizia era previzibilă, se știa care va fi decizia. Nu cred că își făcea nimeni iluzii că va fi altceva decât ce a fost dat, însă nu sunt mulțumit pentru că există o perioadă în care nu se știe de partea cui e palmaresul. Aici clubul Steaua trebuie să ia măsuri, să angajeze o firmă de avocatură.

Chiar aș merge mai departe ca lumea să fie convinsă de adevăr și să vedem cum această echipă a fost trecută în dreptul lui Gigi Becali, cine a semnat… ca să știm de ce nu a rămas Gigi Becali cu Steaua București. S-a întâmplat ceva atunci și ar trebui să știe lumea. Lumea în continuare e confuză, unii cred că adevărata Steaua e FCSB. Noi, care suntem de partea Armatei… iar acum s-a dovedit și oficial, legal, că Steaua e Steaua. Ar trebui să se facă lumină în acest caz”, a declarat Victor Piţurcă pentru sport.ro.

Ce cadou i-ar fi făcut Gigi Becali lui Victor Piţurcă: „Valorează un milion şi jumătate de euro!”

Gigi Becali a susţinut că i-a făcut un cadou extrem de valoros lui Victor Piţurcă. Patronul de la FCSB a spus că i-a oferit un teren fostului selecţioner, care în prezent valorează suma de 1,5 milioane de euro.

Reclamă

Gigi Becali s-a declarat revoltat de faptul că unii oameni îi sunt nerecunoscători, după ce el i-a ajutat.

Gigi Becali a declarat că, pe lângă Victor Piţurcă, i-a ajutat şi pe Tudorel Stoica şi Adrian Ilie. Ambilor le-a vândut terenuri care acum valorează mult mai mult, faţă de cât el a acceptat în schimbul lor.

„I-am dat un teren cu 40.000 de euro, cu 20 de euro metru lui Tudorel Stoica. Acum face un milion şi jumătate de euro. I l-am dat la jumătate de preţ. Lui Piţurcă i-a făcut cadou un teren care acum face un milion şi jumătate de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Lui Adi Ilie i-am dat teren cu 40 de euro, atât era preţul atunci. Sunt oameni care sunt nerecunoscători în viaţă. Dacă te superi pe cineva, ce câştigi? Supărarea e un drac mare”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Prima decizie luată de Gigi Becali, după anunţul Curţii de Apel în privinţa palmaresului

S-a aflat care este prima decizie luată de Gigi Becali, după anunţul făcut de Curtea de apel în privinţa palmaresului. Patronul FCSB-ului e convins că hotărârea instanţei este una favorabilă pentru echipa lui. Totuşi, e gata să continue „războiul” cu CSA Steaua.

Într-un fel, tot aia este. Dacă lor le-au respins toate cererile? Au palmaresul până în 1998. Gata! La revedere! Ei nu pot să îl pretindă din 2003. Este o aiureală. O să facem la Înalta Curte să specifice clar.

Nu pot fi patru palmarese. Dacă noi avem palmares 2003-2017 şi 2017-prezent, înseamnă că avem două palmarese. Ceea ce ştiu, decizia nu este nefavorabilă nouă.

Tot Curtea de Apel a dat acea hotărâre. Dacă suntem continuatorii, nu avem nevoie de altceva. Uitaţi-vă la UEFA. Vedeţi ce coeficient are FCSB, ne adaugă pentru câştigarea Cupei Campionilor.

Plus că primim o sumă în fiecare an. Mergem mai departe ca să ne spună clar: cum vine asta cu patru palmarese? Decizia nu este nefavorabilă, din moment ce lor le-a respins tot. Noi vrem să scrie clar cum stau lucrurile şi de asta mergem la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și