Închide meniul

Ilie Dumitrescu, propunere uluitoare pentru CSA Steaua: „Numai așa se poate face trecerea”

Alex Ioniță Publicat: 26 octombrie 2023, 23:30

Reclamă
Ilie Dumitrescu, propunere uluitoare pentru CSA Steaua: Numai așa se poate face trecerea”

Ilie Dumitrescu, propunere uluitoare pentru CSA Steaua

Ilie Dumitrescu, în timpul emisiunii Chefi la Cuţite / Antena 1

Ilie Dumitrescu a făcut o propunere uluitoare pentru CSA Steaua. Fostul internațional a vorbit despre o posibilitate de a privatiza Clubul Sportiv al Armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1, având în vedere faptul că este finanțată de Ministerul Apărării Naționale. Nici în această vară, oficialii formației „militare” nu au făcut demersurile necesare pentru a schimba forma de organziare a clubului, iar astfel echipa din Ghencea va rămâne, cel puțin pentru moment, în eșalonul secund.

Ilie Dumitrescu, propunere uluitoare pentru CSA Steaua. Ce a anunțat fostul atacant

Fostul internațional, dar și legendă a clubului Steaua București, a propus o variantă pentru privatizarea clubului din Ghencea, care să fie legală și transparentă. Ilie Dumitrescu este de părere că o societate care ar urma să se implice la CSA Steaua ar trebui să cumpere tot clubul, nu doar secția de fotbal.

De asemenea, acesta a vorbit și despre decizia Curții de Apel, în legătură cu palmaresul clubului și a dezvăluit că nu înțelege faptul că palmaresul echipei din anii 1998-2003 este, momentan, în „aer”.

„Asta cu palmares între 1998 și 2003 nu am înțeles-o.

Reclamă

Să vorbim în ipoteza că pachetul majoritar va merge către o societate privată. Acea societate, ca să aibă 100% control, trebuie să cumpere tot clubul, adică toate secțiile. Numai așa se poate face o trecere la privat. Atunci s-ar închiria și stadionul. Clubul are un CIS, asta din 2000.

Chestia asta, dacă s-ar face, va fi licitație. Nu vin eu, gata, hai că am aranjat. Ca să fie totul transparent și clar. Și va dura. Acum, cineva ca să ia clubul așa, pur și simplu, nu se poate. Niciodată nu va pleca de la Minister, palmares și siglă, cred eu. Asta e părerea lui Ilie Dumitrescu. Ca să fie totul clar și 100%, trebuie să iei tot clubul. Cineva din club nu cred că va da această echipă.. să intre într-o asociere, să dea marca și palmaresul. Eu spun cea mai sănătoasă și transparentă situație. Cum e la PSG și FC Barcelona. Asta ar fi o chestie legală și solidă”, a declarat Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Victor Pițurcă e gata să preia CSA Steaua

Victor Pițurcă și-a dezvăluit planurile. Acesta a declarat că își dorește, alături de foștii coechipieri din Ghencea, să preia CSA Steaua. Fostul selecționer a mărturisit că vrea să readucă echipa pe ”linia de plutire”, după sezonul modest din Liga a 2-a.

Reclamă 4 / 0/3

„În ultimul timp ne gândim să facem ceva pentru Steaua, acest nucleu de jucători care am rămas să putem să punem pe linia de plutire, să facem ca Steaua să revină la normal. Măcar să încercăm să vedem dacă își doresc.

Noi, generația care a câștigat Liga Campionilor, vrem să preluăm această echipă. Nu avem disponibilități financiare, dar aducem oameni cu bani. Dar doriți lucrul ăsta?”, a declarat Victor Pițurcă, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri Vezi toate știrile
Citește și