Închide meniul

Ilie Dumitrescu, propunere uluitoare pentru CSA Steaua: „Numai așa se poate face trecerea”

Alex Ioniță Publicat: 26 octombrie 2023, 23:30

Reclamă
Ilie Dumitrescu, propunere uluitoare pentru CSA Steaua: Numai așa se poate face trecerea”

Ilie Dumitrescu, propunere uluitoare pentru CSA Steaua

Ilie Dumitrescu, în timpul emisiunii Chefi la Cuţite / Antena 1

Ilie Dumitrescu a făcut o propunere uluitoare pentru CSA Steaua. Fostul internațional a vorbit despre o posibilitate de a privatiza Clubul Sportiv al Armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1, având în vedere faptul că este finanțată de Ministerul Apărării Naționale. Nici în această vară, oficialii formației „militare” nu au făcut demersurile necesare pentru a schimba forma de organziare a clubului, iar astfel echipa din Ghencea va rămâne, cel puțin pentru moment, în eșalonul secund.

Ilie Dumitrescu, propunere uluitoare pentru CSA Steaua. Ce a anunțat fostul atacant

Fostul internațional, dar și legendă a clubului Steaua București, a propus o variantă pentru privatizarea clubului din Ghencea, care să fie legală și transparentă. Ilie Dumitrescu este de părere că o societate care ar urma să se implice la CSA Steaua ar trebui să cumpere tot clubul, nu doar secția de fotbal.

De asemenea, acesta a vorbit și despre decizia Curții de Apel, în legătură cu palmaresul clubului și a dezvăluit că nu înțelege faptul că palmaresul echipei din anii 1998-2003 este, momentan, în „aer”.

„Asta cu palmares între 1998 și 2003 nu am înțeles-o.

Reclamă

Să vorbim în ipoteza că pachetul majoritar va merge către o societate privată. Acea societate, ca să aibă 100% control, trebuie să cumpere tot clubul, adică toate secțiile. Numai așa se poate face o trecere la privat. Atunci s-ar închiria și stadionul. Clubul are un CIS, asta din 2000.

Chestia asta, dacă s-ar face, va fi licitație. Nu vin eu, gata, hai că am aranjat. Ca să fie totul transparent și clar. Și va dura. Acum, cineva ca să ia clubul așa, pur și simplu, nu se poate. Niciodată nu va pleca de la Minister, palmares și siglă, cred eu. Asta e părerea lui Ilie Dumitrescu. Ca să fie totul clar și 100%, trebuie să iei tot clubul. Cineva din club nu cred că va da această echipă.. să intre într-o asociere, să dea marca și palmaresul. Eu spun cea mai sănătoasă și transparentă situație. Cum e la PSG și FC Barcelona. Asta ar fi o chestie legală și solidă”, a declarat Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Victor Pițurcă e gata să preia CSA Steaua

Victor Pițurcă și-a dezvăluit planurile. Acesta a declarat că își dorește, alături de foștii coechipieri din Ghencea, să preia CSA Steaua. Fostul selecționer a mărturisit că vrea să readucă echipa pe ”linia de plutire”, după sezonul modest din Liga a 2-a.

Reclamă 4 / 0/3

„În ultimul timp ne gândim să facem ceva pentru Steaua, acest nucleu de jucători care am rămas să putem să punem pe linia de plutire, să facem ca Steaua să revină la normal. Măcar să încercăm să vedem dacă își doresc.

Noi, generația care a câștigat Liga Campionilor, vrem să preluăm această echipă. Nu avem disponibilități financiare, dar aducem oameni cu bani. Dar doriți lucrul ăsta?”, a declarat Victor Pițurcă, conform sport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” Vezi toate știrile
Citește și