Închide meniul

Ce cotă a ajuns să aibă Lionel Messi la câştigarea Balonului de Aur 2023. Cote uriaşe pentru Kylian Mbappe sau Kevin De Bruyne

Dan Roșu Publicat: 30 octombrie 2023, 9:40

Reclamă
Ce cotă a ajuns să aibă Lionel Messi la câştigarea Balonului de Aur 2023. Cote uriaşe pentru Kylian Mbappe sau Kevin De Bruyne

Ce cotă a ajuns să aibă Lionel Messi la câştigarea Balonului de Aur

Lionel Messi, în momentul câştigării celui de-al şaptelea Balon de Aur - Profimedia Images

Cota lui Lionel Messi la câştigarea Balonului de Aur 2023 este una infimă, ţinând cont că argentinianul luptă pentru al optulea trofeu al carierei cu Erling Haaland, care a câştigat tripla istorică cu Manchester City, Premier League – Cupa Angliei – Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, în opinia specialiştilor, Cupa Mondială adjudecată de Argentina cu ajutorul lui Lionel Messi va cântări mai mult în alegerea câştigătorului. Starul lui Inter Miami a înscris 7 goluri, fiind depăşit la acest capitol doar de Kylian Mbappe (8 goluri).

Ce cotă a ajuns să aibă Lionel Messi la câştigarea Balonului de Aur 2023

Astfel, bookmakerii îi oferă lui Lionel Messi o cotă de 1.15 la câştigarea Balonului de Aur, în această seară. Următorul pe listă este Erling Haaland, cu o cotă de 4.50, iar de aici încolo există o ruptură totală.

Vinicius Jr şi Kevin De Bruyne au cote 50, în timp ce Kylian Mbappe are cotă 66, iar Harry Kane (80). Karim Benzema (100) şi Ilkay Gundogan sunt şi ei pe listă.

Performanţele lui Lionel Messi şi Erling Haaland

Starul argentinian a reuşit la finalul anului 2022 să conducă naţionala Argentinei către titlul mondial din Qatar, după o finală de vis, câştigată de sud-americani la loviturile de departajare, cu Franţa.

Reclamă

De asemenea, Lionel Messi a cucerit titlul în Ligue 1 cu PSG, înainte de a pleca de pe Parc des Princes în MLS, acolo unde a semnat cu Inter Miami.

De partea cealaltă, Erling Haaland este al doilea mare favorit la câştigarea Balonului de Aur 2023. Atacantul norvegian a avut parte de un prim sezon magnific în tricoul lui Manchester City.

Haaland a marcat 52 de goluri în 53 de meciuri în primul său sezon pentru „cetăţeni”, contribuind din plin la câştigarea celor trei trofee. Cu Haaland în echipă, Manchester City a realizat tripla Premier League – Cupa Angliei – Liga Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
Vezi toate știrile
Citește și