Închide meniul

Ce cotă a ajuns să aibă Lionel Messi la câştigarea Balonului de Aur 2023. Cote uriaşe pentru Kylian Mbappe sau Kevin De Bruyne

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 octombrie 2023, 9:40

Ce cotă a ajuns să aibă Lionel Messi la câştigarea Balonului de Aur 2023. Cote uriaşe pentru Kylian Mbappe sau Kevin De Bruyne

Ce cotă a ajuns să aibă Lionel Messi la câştigarea Balonului de Aur

Lionel Messi, în momentul câştigării celui de-al şaptelea Balon de Aur - Profimedia Images

Cota lui Lionel Messi la câştigarea Balonului de Aur 2023 este una infimă, ţinând cont că argentinianul luptă pentru al optulea trofeu al carierei cu Erling Haaland, care a câştigat tripla istorică cu Manchester City, Premier League – Cupa Angliei – Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, în opinia specialiştilor, Cupa Mondială adjudecată de Argentina cu ajutorul lui Lionel Messi va cântări mai mult în alegerea câştigătorului. Starul lui Inter Miami a înscris 7 goluri, fiind depăşit la acest capitol doar de Kylian Mbappe (8 goluri).

Ce cotă a ajuns să aibă Lionel Messi la câştigarea Balonului de Aur 2023

Astfel, bookmakerii îi oferă lui Lionel Messi o cotă de 1.15 la câştigarea Balonului de Aur, în această seară. Următorul pe listă este Erling Haaland, cu o cotă de 4.50, iar de aici încolo există o ruptură totală.

Vinicius Jr şi Kevin De Bruyne au cote 50, în timp ce Kylian Mbappe are cotă 66, iar Harry Kane (80). Karim Benzema (100) şi Ilkay Gundogan sunt şi ei pe listă.

Performanţele lui Lionel Messi şi Erling Haaland

Starul argentinian a reuşit la finalul anului 2022 să conducă naţionala Argentinei către titlul mondial din Qatar, după o finală de vis, câştigată de sud-americani la loviturile de departajare, cu Franţa.

Reclamă

De asemenea, Lionel Messi a cucerit titlul în Ligue 1 cu PSG, înainte de a pleca de pe Parc des Princes în MLS, acolo unde a semnat cu Inter Miami.

De partea cealaltă, Erling Haaland este al doilea mare favorit la câştigarea Balonului de Aur 2023. Atacantul norvegian a avut parte de un prim sezon magnific în tricoul lui Manchester City.

Haaland a marcat 52 de goluri în 53 de meciuri în primul său sezon pentru „cetăţeni”, contribuind din plin la câştigarea celor trei trofee. Cu Haaland în echipă, Manchester City a realizat tripla Premier League – Cupa Angliei – Liga Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și