Închide meniul

Un hocheist în vârstă de 29 de ani a murit după ce lama patinei unui adversar i-a tăiat gâtul

Publicat: 30 octombrie 2023, 11:25

Reclamă
Un hocheist în vârstă de 29 de ani a murit după ce lama patinei unui adversar i-a tăiat gâtul

Un hocheist în vârstă de 29 de ani a murit după ce lama patinei unui adversar i-a tăiat gâtul

Profimedia

Un hocheist în vârstă de 29 de ani a murit după ce lama patinei unui adversar i-a tăiat gâtul. Hocheistul Adam Johnson a murit sâmbătă, după ce lama patinei unui adversar i-a tăiat gâtul. În vârstă de 29 de ani, Adam Johnson juca pentru Nottingham Panthers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cumplita tragedie s-a produs în timpul meciului pe care Nottingham Panthers îl disputa cu Sheffield Steelers, în grupa C a Challenge Cup din Marea Britanie.

Conform celor de la ESPN, Adam Johnson a fost faultat brutal de Matt Petgrave. Lama patinei lui Petgrave i-a tăiat gântul hocheistului de la Nottingham.

Un hocheist în vârstă de 29 de ani a murit după ce lama patinei unui adversar i-a tăiat gâtul

Cumplita tragedie s-a produs în repriza a doua, la scorul de 2-1 pentru Sheffield. Jucătorii au fost trimişi imediat la vestiare, iar fanii din tribune au fost evacuaţi. Adam Johnson a fost transportat de urgenţă la spitalul din Sheffield, însă medicii nu au putut să mai facă nimic.

Tragica veste a fost anunţată de cei de la Nottingham Panthers.

Reclamă

Nottingham Panthers este devastată să vă anunțe că Adam Johnson a murit în urma accidentului produs la Sheffield sâmbătă seară. Am vrea să transmitem condoleanțe familiei lui Adam, partenerei lui, și tuturor prietenilor lui, în aceste momente dificile.

Toți cei din club, începând de la jucători până la membri ai staff-ului și ai conducerii sunt devastați de moartea lui Adam. Gândurile noastre se îndreaptă, de asemenea, către fanii și staff-ul ambelor cluburi, în special cei care au asistat sau s-au uitat la partidă, care vor fi devastați în urma veștii primite azi (n.r. – duminică)”, a fost comunicat remis de fosta echipă a lui Adam Johnson.

În acest context, Federaţia Britanică de hochei a decis să amâne toate meciurile.

Reclamă 4 / 0/3

Federația Britanică de Hochei a luat decizia de a amâna toate meciurile programate duminică, 29 octombrie, în urma veștii conform căreia hocheistul Adam Johnson a decedat în urma unei ciocniri produse în partida dintre Sheffield Steelers și Nottingham Panthers. Gândurile noastre se îndreaptă către familia lui Adam, prietenii și colegii lui în aceste momente incredibil de triste și de dificile. Dorim ca toată lumea să respecte intimitatea familiei lui Adam”, a fost comunicat remis de Federaţie.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:50 Antrenamentele din Formula 3 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (10:55). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și