Închide meniul

Un hocheist în vârstă de 29 de ani a murit după ce lama patinei unui adversar i-a tăiat gâtul

Publicat: 30 octombrie 2023, 11:25

Reclamă
Un hocheist în vârstă de 29 de ani a murit după ce lama patinei unui adversar i-a tăiat gâtul

Un hocheist în vârstă de 29 de ani a murit după ce lama patinei unui adversar i-a tăiat gâtul

Profimedia

Un hocheist în vârstă de 29 de ani a murit după ce lama patinei unui adversar i-a tăiat gâtul. Hocheistul Adam Johnson a murit sâmbătă, după ce lama patinei unui adversar i-a tăiat gâtul. În vârstă de 29 de ani, Adam Johnson juca pentru Nottingham Panthers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cumplita tragedie s-a produs în timpul meciului pe care Nottingham Panthers îl disputa cu Sheffield Steelers, în grupa C a Challenge Cup din Marea Britanie.

Conform celor de la ESPN, Adam Johnson a fost faultat brutal de Matt Petgrave. Lama patinei lui Petgrave i-a tăiat gântul hocheistului de la Nottingham.

Un hocheist în vârstă de 29 de ani a murit după ce lama patinei unui adversar i-a tăiat gâtul

Cumplita tragedie s-a produs în repriza a doua, la scorul de 2-1 pentru Sheffield. Jucătorii au fost trimişi imediat la vestiare, iar fanii din tribune au fost evacuaţi. Adam Johnson a fost transportat de urgenţă la spitalul din Sheffield, însă medicii nu au putut să mai facă nimic.

Tragica veste a fost anunţată de cei de la Nottingham Panthers.

Reclamă

Nottingham Panthers este devastată să vă anunțe că Adam Johnson a murit în urma accidentului produs la Sheffield sâmbătă seară. Am vrea să transmitem condoleanțe familiei lui Adam, partenerei lui, și tuturor prietenilor lui, în aceste momente dificile.

Toți cei din club, începând de la jucători până la membri ai staff-ului și ai conducerii sunt devastați de moartea lui Adam. Gândurile noastre se îndreaptă, de asemenea, către fanii și staff-ul ambelor cluburi, în special cei care au asistat sau s-au uitat la partidă, care vor fi devastați în urma veștii primite azi (n.r. – duminică)”, a fost comunicat remis de fosta echipă a lui Adam Johnson.

În acest context, Federaţia Britanică de hochei a decis să amâne toate meciurile.

Reclamă 4 / 0/3

Federația Britanică de Hochei a luat decizia de a amâna toate meciurile programate duminică, 29 octombrie, în urma veștii conform căreia hocheistul Adam Johnson a decedat în urma unei ciocniri produse în partida dintre Sheffield Steelers și Nottingham Panthers. Gândurile noastre se îndreaptă către familia lui Adam, prietenii și colegii lui în aceste momente incredibil de triste și de dificile. Dorim ca toată lumea să respecte intimitatea familiei lui Adam”, a fost comunicat remis de Federaţie.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și