Închide meniul
Video

Cristi Borcea, mesaj superb pentru Gabi Tamaş: „S-a retras un spartan adevărat!” Întâmplarea fabuloasă cu fostul jucător

Viviana Moraru Publicat: 2 noiembrie 2023, 18:06 / Actualizat: 2 noiembrie 2023, 20:01

Reclamă

Cristi Borcea a văzut în ce situaţia a ajuns Dinamo şi a izbucnit în plâns

Cristi Borcea, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Cristi Borcea a transmis un mesaj superb, după ce Gabi Tamaş s-a retras din activitate. Fostul patron al lui Dinamo consideră că fostul fundaş a fost un „spartan” adevărat, şi a dezvăluit şi o întâmplare fabuloasă cu acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş s-a retras din activitatea de jucător la aproape 40 de ani. Cristi Borcea susţine că îl vede antrenor pe fostul fundaş în viitor, fiind de părere că acesta are ce să le transmită jucătorilor.

Cristi Borcea, mesaj superb pentru Gabi Tamaş

Cristi Borcea a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Gabi Tamaş. Acesta a declarat că fostul fundaş a făcut parte dintr-o generaţie de excepţie, şi pe lângă calităţile arătate pe teren, Tamaş fiind şi o persoană extraordinară.

De asemenea, Borcea a mai dezvăluit şi o întâmplare savuroasă cu Gabi Tamaş în prim plan. Acesta a declarat că pe vremea când fostul internaţional evolua la Dinamo, s-a luat la bătaie cu un fan al Stelei, într-un club, la trei dimineaţa.

„Gabi Tamaş face parte dintr-o generaţie de jucători extraordinară, s-a retras un spartan adevărat, din toate punctele de vedere. Un jucător extraordinar, suflet extraordinar, era bun şi acasă şi în deplasare, era numărul unu la tot.

Reclamă

Era 2-3 dimineaţa, eu tot timpul controlam jucătorii. Şi m-a sunat Victor să mă trezesc să mă duc la un club unde se bătea Tamaş. Spusese unul de Steaua şi el direct i-a dat una şi l-a aruncat peste masă. Am mers la 3 dimineaţa, multe întâmplări…dar ne-a adus multe bucurii.

E un suflet sensibil, s-a retras un spartan adevărat, puţini spartani adevăraţi a avut Dinamo de când sunt eu, chiar dacă au fost mulţi jucători. El e unul adevărat. L-am luat de patru ori, de patru ori l-am vândut.

Îl văd antrenor, e mult mai matur. Ştie ce greşeli a făcut, are ce să le explice jucătorilor şi ce să-i înveţe”, a declarat Cristi Borcea.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Tamaş poate reveni la Dinamo

Gabi Tamaş poate reveni la Dinamo, echipa în tricoul căreia a câştigat două Cupe ale României şi o Supercupă. Anunţul a fost făcut chiar de antrenorul „câinilor”, Ovidiu Burcă, după remiza cu Poli Iaşi.

Ovidiu Burcă a comentat retragerea lui Tamaş şi a recunoscut că nu ar spune nu revenirii fostului internaţional la Dinamo.

„E un moment trist. Gabi este un personaj. A fost un fotbalist mare al fotbalului românesc. Cred că a avut un talent imens. El a jucat la cel mai înalt nivel, dar totuși cred că ar fi putut să dea mai mult. Fotbaliștii mor de două ori. O dată când se retrag și a doua oară de moarte naturală.

Cred că lasă în urma lui o carieră frumoasă, trebuie să fie mândru de ce a realizat. (n.r. te gândești să-l iei în staff -ul tău?) O să mă gândesc. Este un personaj aparte, băiat foarte carismatic, care știe foarte mult fotbal și de ce nu, poate da„, a declarat Ovidiu Burcă, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
13
mai
22:29
Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare
13
mai
22:10
Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare
13
mai
22:09
Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor
13
mai
22:05
Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi
Vezi toate știrile
Citește și