Închide meniul

Gabi Tamaş poate reveni la Dinamo! Vestea primită la o zi după ce şi-a anunţat retragerea din fotbal: „Trebuie să fie mândru”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 octombrie 2023, 9:56

Gabi Tamaş poate reveni la Dinamo! Vestea primită la o zi după ce şi-a anunţat retragerea din fotbal: „Trebuie să fie mândru

Gabi Tamaş poate reveni la Dinamo

Gabi Tamaș, în timpul unui interviu / Antena Sport

Gabi Tamaş poate reveni la Dinamo, echipa în tricoul căreia a câştigat două Cupe ale României şi o Supercupă. Anunţul a fost făcut chiar de antrenorul „câinilor”, Ovidiu Burcă, după remiza cu Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La o zi după ce şi-a anunţat retragerea din fotbal, Tamaş a primit o veste neaşteptată. Antrenorul lui Dinamo ia în calcul varianta de a-i face o ofertă şi de a-l lua în staff-ul său. Ar putea fi o lovitură de imagine pentru gruparea din Ştefan cel Mare.

Gabi Tamaş poate reveni la Dinamo

Echipa la care m-am simțit cel mai bine a fost Dinamo„, spunea Gabi Tamaş la conferinţa de presă în care a dezvăluit că şi-a agăţat ghetele în cui, cu 2 săptămâni înainte de a împlini 40 de ani.

Ovidiu Burcă a comentat retragerea lui Tamaş şi a recunoscut că nu ar spune nu revenirii fostului internaţional la Dinamo.

E un moment trist. Gabi este un personaj. A fost un fotbalist mare al fotbalului românesc. Cred că a avut un talent imens. El a jucat la cel mai înalt nivel, dar totuși cred că ar fi putut să dea mai mult. Fotbaliștii mor de două ori. O dată când se retrag și a doua oară de moarte naturală.

Reclamă

Cred că lasă în urma lui o carieră frumoasă, trebuie să fie mândru de ce a realizat. (n.r. te gândești să-l iei în staff -ul tău?) O să mă gândesc. Este un personaj aparte, băiat foarte carismatic, care știe foarte mult fotbal și de ce nu, poate da„, a declarat Ovidiu Burcă, potrivit digisport.ro.

Dinamo trece printr-o criză de rezultate, iar fanii nu au mai avut răbdare şi i-au cerut demisia lui Burcă. Alb-roşiii sunt pe penultimul loc în Liga 1, cu 10 puncte după 14 etape.

Gabi Tamaş a evoluat la FCSB în două perioade, ianuarie – august 2015, şi februarie 2016 – iulie 2017. A câştigat un titlu, o Cupă a României şi după Cupe ale Ligii. A mai jucat pentru FC Braşov, Rapid, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, WBA, CFR Cluj, Docaster, Watford, Cardiff, Hapoel Haifa, Astra, U Cluj, FC Voluntari şi Petrolul.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Prunea nu îl condamnă pe Gabi Tamaș, după problemele din carieră: „Nu sunt mulți jucători ca el”

Prunea a dezvăluit că și-ar fi dorit ca mai mulți fotbaliști să aibă profilul lui Gabi Tamaș, chiar dacă acesta a fost uneori în centrul anenției, din cauza incidentelor din viața extrasportivă.

Eu ca și conducător de club am preferat tot timpul genul acesta de jucător. Știi de ce? Îl chemam și îl trăgeam de mână. Știam unde îl doare pe acest jucător.

Nu sunt mulți jucător ca Gabi Tamaș. Aș fi preferat să am fotbaliști ca Gabi Tamaș, care să vină și să spună adevărul.

Aceasta ar fi fost problema (n.r. consumul de alcool) pe care încercam să o rezolv. Eu vorbesc de fotbalistul Gabi Tamaș și ce a spus el azi. A făcut o analiză cum nu a făcut-o niciun fotbalist.

Poate fotbaliști mai mari ca el nu au avut curajul să spună ce a spus Gabi în această seară. Îmi pare rău că se retrage. Eu cred că mai putea juca. Este un jucător care are peste 60 de meciuri la echipa națională, ceea ce puțini au reușit”, a spus Florin Prunea.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul! 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor Vezi toate știrile
Citește și