Închide meniul

„Defectuos!” Antrenorul lui Deportivo Alaves s-a convins, după penalty-ul executat de Ianis Hagi. Românul a şutat în tribună

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 noiembrie 2023, 18:53

Reclamă
„Defectuos! Antrenorul lui Deportivo Alaves s-a convins, după penalty-ul executat de Ianis Hagi. Românul a şutat în tribună

Antrenorul lui Deportivo Alaves s-a convins, după penalty-ul executat de Ianis Hagi

Ianis Hagi, în timpul unui meci / Profimedia

Antrenorul lui Deportivo Alaves s-a convins, după penalty-ul executat dezastruos de Ianis Hagi în meciul cu Almeria, scor 1-0, din etapa a 12-a din La Liga. Luis Garcia a venit cu prima reacţie la finalul partidei câştigată cu mari emoţii de jucătorii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi şi-a asumat răspunderea de la punctul cu var, în primul minut al prelungirilor primei reprize. Mijlocaşul român avea şansa de a marca primul său gol în La Liga, dar a şutat extrem de slab. A trimis mingea direct în tribună.

Antrenorul lui Deportivo Alaves s-a convins, după penalty-ul executat de Ianis Hagi

Fiul „Regelui” a fost schimbat în minutul 68, cu Rebbach. A văzut de pe bancă golul salvator al fundaşului central Sedlar. Luis Garcia a anunţat care a fost motivul pentru care Ianis a fost ales să execute lovitura de la 11 metri. Internaţionalul român impresionase la antrenamente. „Acum a şutat defectuos”, a recunoscut antrenorul lui Alaves.

A fost o primă repriză în care am fost superiori, dar ne-a fost foarte greu să înscriem. Ianis Hagi execută spectaculos penalty-urile, dar acum a şutat defectuos! Sunt totuşi trei puncte care ne dau încredere, asta contează cel mai mult. Este un grup de jucători care munceşte, cu toate lucrurile bune şi defectele sale. Victoria este meritată.

Dacă accidentarea lui Sedlar se confirmă, va fi o pierdere grea pentru noi. El este jucătorul care ne dă tot echilibrul. Încrederea mea în Rafa şi Abqar este totală, dar sunt nişte copii, iar astfel de accidente trebuie depăşite„, a declarat Luis Garcia, potrivit noticiasdealava.eus.

Reclamă

Cu trei zile înainte de Alaves – Almeria, Ianis Hagi reuşise să „spargă gheaţa”. Fiul lui Gică Hagi a reuşit o „dublă” în victoria senzaţională din Cupa Spaniei, 10-0 cu Deportivo Murcia.

Ianis Hagi, ironizat după penalty-ul ratat în meciul lui Alaves

Ianis Hagi a fost ironizat după penalty-ul ratat în meciul lui Alaves. Oamenii au comentat rapid execuția mijlocașului, de la punctul cu var, din partida cu Almeria.

Alaves, nu îl mai lăsați pe Ianis Hagi să execute vreo lovitură de la 11 metri! Pentru noi, miza este una uriașă! Mulțumesc”, a fost unul dintre mesajele transmise. „Ianis Hagi, primele 3 puncte în tricoul lui Alaves. Echipa de rugby. Transformare din penalty”, s-a mai notat după execuția românului.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, nu toate mesajele publicate după ratarea uluitoare a lui Ianis Hagi au fost negative. Anumite persoane au analizat prestația jucătorului echipei naționale și au tras concluzii pozitive despre jocul mijlocașului român.

Ianis Hagi a avut o primă repriză bună. A jucat pe partea dreaptă, dar s-a implicat și la fazele fixe de pe partea stângă. A fost o forță pentru Alaves, care a reușit să domine meciul. Este păcat că a ratat acea lovitură de la 11 metri. Poate anxietatea și-a spus cuvântul”, se arată într-un mesaj postat pe „X”, fostul Twitter.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
20
mai
23:01
Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final
20
mai
22:42
Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda!
Vezi toate știrile
Citește și