Închide meniul

Ianis Hagi, ironizat după penalty-ul ratat în meciul lui Alaves: „Nu îl mai lăsați să execute” | „Transformare de rugby”

Alex Ioniță Publicat: 5 noiembrie 2023, 16:36

Reclamă
Ianis Hagi, ironizat după penalty-ul ratat în meciul lui Alaves: Nu îl mai lăsați să execute” | Transformare de rugby”

Ianis Hagi, ironizat după penalty-ul ratat în meciul lui Alaves

Ianis Hagi a ajuns sub formă de împrumut la Alaves, de la Rangers / Profimedia

Ianis Hagi a fost ironizat după penalty-ul ratat în meciul lui Alaves. Oamenii au comentat rapid execuția mijlocașului, de la punctul cu var, din partida cu Almeria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 45+1 al întâlnirii, fiul lui Gică Hagi a executat un penalty, dar șutul său a fost unul de-a dreptul uluitor. Balonul a trecut mult peste poarta apărată de Luis Maximiano, iar anumite persoane l-au „taxat” rapid pe Ianis, prin intermediul platformei „X”, fostul Twitter.

Ianis Hagi, ironizat după penalty-ul ratat în meciul lui Alaves. Ce s-a scris despre execuţia mijlocașului

După ce jucătorul echipei naționale a trimis un șut catastrofal către poarta celor de la Almeria, de la punctul cu var, persoanele care au urmărit partida celor de la Alaves au avut diferite reacții, prin intermediul rețelelor de socializare. Iată doar câteva dintre comentariile făcute, după șutul lui Ianis Hagi:

„Alaves, nu îl mai lăsați pe Ianis Hagi să execute vreo lovitură de la 11 metri! Pentru noi, miza este una uriașă! Mulțumesc”, a fost unul dintre mesajele transmise. „Ianis Hagi, primele 3 puncte în tricoul lui Alaves. Echipa de rugby. Transformare din penalty”, s-a mai notat după execuția românului.

Reclamă

Totuși, nu toate mesajele publicate după ratarea uluitoare a lui Ianis Hagi au fost negative. Anumite persoane au analizat prestația jucătorului echipei naționale și au tras concluzii pozitive despre jocul mijlocașului român.

„Ianis Hagi a avut o primă repriză bună. A jucat pe partea dreaptă, dar s-a implicat și la fazele fixe de pe partea stângă. A fost o forță pentru Alaves, care a reușit să domine meciul. Este păcat că a ratat acea lovitură de la 11 metri. Poate anxietatea și-a spus cuvântul”, se arată într-un mesaj postat pe „X”, fostul Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

„Penalty ratat de Ianis Hagi în Alaves – Almeria. Primul gol în La Liga se lasă așteptat pentru internaționalul român”, a mai fost una dintre reacții.

După o primă repriză decentă făcută de Ianis Hagi, la capătul căreia a ratat lovitura de la 11 metri, jucătorul român nu a mai intrat în a doua repriză la fel de motivat ca în prima parte a duelului. Tehnicianul celor de la Alaves a hotărât să îl schimbe pe fiul regelui în minutul 68. După prestația din meciul cu Almeria, jucătorul echipei naționale a primit nota de 7,0, din partea specialiștilor de la sofascore.ro.

Bascii s-au convins după primele goluri ale lui Ianis Hagi la Deportivo Alaves

Bascii anunţă că s-au convins după primele goluri ale lui Ianis Hagi la Deportivo Alaves. Internaţionalul român a reuşit o „dublă” în victoria istorică obţinută de echipa sa cu Deportivo Murcia, scor 10-0, în Cupa Spaniei.

Cu patru zile în urmă, Ianis Hagi reuşise un assist chiar pe Metropolitano, împotriva lui Atletico Madrid. Şi atunci intrase pe teren după o oră de joc. Jurnaliştii din Ţara Bascilor au remarcat evoluţiile românului. L-au lăudat pe fiul „Regelui” şi au scos în evidenţă calitatea tehnică a acestuia.

„Două goluri marcate. Din piciorul său au venit reușitele de 6-0 și 9-0, pe lângă faza fixă din care a rezultat golul șapte. Calitatea sa tehnică incontestabilă a făcut din nou diferența”, a scris Noticias de Alava

„Ianis a venit de pe bancă și a reușit o ‘dublă’ prin care face și mai mare diferența de sco”, au transmis şi cei de la El Correo.

Pentru prestaţia din meciul cu Deportivo Murcia, Ianis Hagi a fost notat cu 8.2 de site-ul de specialitate sofascore.ro. Românul are o medie foarte bună în tricoul lui Alaves, 7.3.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și