Închide meniul

Jude Bellingham s-a accidentat în Real Madrid – Rayo Vallecano! Anunţul făcut de Carlo Ancelotti

Alex Masgras Publicat: 6 noiembrie 2023, 10:44

Reclamă
Jude Bellingham s-a accidentat în Real Madrid – Rayo Vallecano! Anunţul făcut de Carlo Ancelotti

Jude Bellingham s-a accidentat în Real Madrid - Rayo Vallecano

Jude Bellingham, în timpul meciului Real Madrid - Rayo Vallecano / Profimedia

Jude Bellingham s-a accidentat în Real Madrid – Rayo Vallecano! Starul madrilenilor a suferit o accidentare în meciul de pe Santiago Bernabeu cu Rayo Vallecano, încheiat la egalitate, scor 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul englez a căzut rău în timpul primei reprize şi a fost bandajat serios la umăr. El a dus partida la bun sfârşit, dar rămâne de văzut cât de serioasă este accidentarea.

Jude Bellingham s-a accidentat în Real Madrid – Rayo Vallecano!

La finalul remizei de pe teren propriu cu Rayo Vallecano, Carlo Ancelotti a vorbit puţin şi despre Jude Bellingham. Internaţionalul englez a suferit o accidentare la umărul stâng în meciul de pe Santiago Bernabei.

El a fost bandajat de echipa medicală a madrilenilor şi a reuşit să încheie pe teren meciul cu Rayo, dar rămâne de văzut cât de serioasă este accidentarea sa. El va efectua mai multe teste în cursul zilei de astăzi.

„Bellingham are o problemă cu umărul său. Va face mai multe teste medicale mâine (n.r. azi). Sper să poată juca în meciul de miercuri cu Braga”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de goal.com.

Reclamă

Jude Bellingham nu a mai reuşit să înscrie în meciul de pe teren propriu cu Rayo Vallecano. Internaţionalul englez a lovit bara în prima repriză, într-un meci în care Real Madrid a trimis 20 de şuturi către poarta adversă, fără să reuşească să înscrie. La Rayo Vallecano, Andrei Raţiu a fost integralist şi a avut o prestaţie foarte bună în meciul în care l-a avut adversar direct pe Vinicius Jr.

Real Madrid este pe locul 2 în La Liga, cu 29 de puncte, la 2 puncte în spatele liderului surpriză din Spania, Girona. Pe locul 3 se află Barcelona, cu 27 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Nota primită de Andrei Raţiu, după Real Madrid – Rayo Vallecano 0-0

Nota primită de Andrei Raţiu, după ce a fost titular în Real Madrid – Rayo Vallecano 0-0. Fundaşul naţionalei României a fost integralist şi a avut sarcina să îl marcheze pe Vinicius.

Andrei Raţiu a făcut faţă starului brazilian de la Real Madrid. Rayo Vallecano a produs marea surpriză a etapei în Spania!

Real Madrid pornea ca mare favorită în partida cu Rayo Vallecano, mai ales că venea după victoria din El Clasico. Real Madrid a dominat partida cu Rayo şi a avut ocaziile de gol. Bellingham, Rodrygo şi Vinicius Junior au ratat deschiderea scorului, iar oaspeţii au reuşit să obţină un meci egal pe Santiago Bernabeu. Andrei Raţiu a fost integralist la Rayo Vallecano şi a primit un cartonaş galben în minutul 45.

Conform celor de la sofascore.ro, Andrei Raţiu a primit nota 6,4 pentru evoluţia din partida cu Real Madrid. În urma acestui rezultat, noul lider din La Liga după 12 etape este Girona, cu 31 de puncte. Real Madrid este pe locul 2, cu 29 de puncte, în timp ce Barcelona ocupă poziţia a treia, cu 27 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:50 Antrenamentele din Formula 3 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (10:55). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali 8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
Vezi toate știrile
Citește și