Închide meniul

Jude Bellingham s-a accidentat în Real Madrid – Rayo Vallecano! Anunţul făcut de Carlo Ancelotti

Alex Masgras Publicat: 6 noiembrie 2023, 10:44

Reclamă
Jude Bellingham s-a accidentat în Real Madrid – Rayo Vallecano! Anunţul făcut de Carlo Ancelotti

Jude Bellingham s-a accidentat în Real Madrid - Rayo Vallecano

Jude Bellingham, în timpul meciului Real Madrid - Rayo Vallecano / Profimedia

Jude Bellingham s-a accidentat în Real Madrid – Rayo Vallecano! Starul madrilenilor a suferit o accidentare în meciul de pe Santiago Bernabeu cu Rayo Vallecano, încheiat la egalitate, scor 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul englez a căzut rău în timpul primei reprize şi a fost bandajat serios la umăr. El a dus partida la bun sfârşit, dar rămâne de văzut cât de serioasă este accidentarea.

Jude Bellingham s-a accidentat în Real Madrid – Rayo Vallecano!

La finalul remizei de pe teren propriu cu Rayo Vallecano, Carlo Ancelotti a vorbit puţin şi despre Jude Bellingham. Internaţionalul englez a suferit o accidentare la umărul stâng în meciul de pe Santiago Bernabei.

El a fost bandajat de echipa medicală a madrilenilor şi a reuşit să încheie pe teren meciul cu Rayo, dar rămâne de văzut cât de serioasă este accidentarea sa. El va efectua mai multe teste în cursul zilei de astăzi.

„Bellingham are o problemă cu umărul său. Va face mai multe teste medicale mâine (n.r. azi). Sper să poată juca în meciul de miercuri cu Braga”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de goal.com.

Reclamă

Jude Bellingham nu a mai reuşit să înscrie în meciul de pe teren propriu cu Rayo Vallecano. Internaţionalul englez a lovit bara în prima repriză, într-un meci în care Real Madrid a trimis 20 de şuturi către poarta adversă, fără să reuşească să înscrie. La Rayo Vallecano, Andrei Raţiu a fost integralist şi a avut o prestaţie foarte bună în meciul în care l-a avut adversar direct pe Vinicius Jr.

Real Madrid este pe locul 2 în La Liga, cu 29 de puncte, la 2 puncte în spatele liderului surpriză din Spania, Girona. Pe locul 3 se află Barcelona, cu 27 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Nota primită de Andrei Raţiu, după Real Madrid – Rayo Vallecano 0-0

Nota primită de Andrei Raţiu, după ce a fost titular în Real Madrid – Rayo Vallecano 0-0. Fundaşul naţionalei României a fost integralist şi a avut sarcina să îl marcheze pe Vinicius.

Andrei Raţiu a făcut faţă starului brazilian de la Real Madrid. Rayo Vallecano a produs marea surpriză a etapei în Spania!

Real Madrid pornea ca mare favorită în partida cu Rayo Vallecano, mai ales că venea după victoria din El Clasico. Real Madrid a dominat partida cu Rayo şi a avut ocaziile de gol. Bellingham, Rodrygo şi Vinicius Junior au ratat deschiderea scorului, iar oaspeţii au reuşit să obţină un meci egal pe Santiago Bernabeu. Andrei Raţiu a fost integralist la Rayo Vallecano şi a primit un cartonaş galben în minutul 45.

Conform celor de la sofascore.ro, Andrei Raţiu a primit nota 6,4 pentru evoluţia din partida cu Real Madrid. În urma acestui rezultat, noul lider din La Liga după 12 etape este Girona, cu 31 de puncte. Real Madrid este pe locul 2, cu 29 de puncte, în timp ce Barcelona ocupă poziţia a treia, cu 27 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
Vezi toate știrile
Citește și