Închide meniul

Meci nebun între Tottenham şi Chelsea! Cinci goluri marcate, cinci anulate şi două cartonaşe roşii

Viviana Moraru Publicat: 7 noiembrie 2023, 8:28

Reclamă
Meci nebun între Tottenham şi Chelsea! Cinci goluri marcate, cinci anulate şi două cartonaşe roşii

Meci nebun între Tottenham şi Chelsea

Duel în partida dintre Tottenham şi Chelsea/ Profimedia

Tottenham şi Chelsea au oferit un meci nebun în etapa a 11-a din Premier League! Oaspeţii s-au impus cu scorul de 4-1, fiind în dublă superioritate numerică încă din minutul 55. Alte cinci goluri au fost anulate cu ajutorul VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tottenham a ratat şansa de a urca din nou pe primul loc în Premier League. Spurs este pe locul secund, cu un punct în spatele liderului Manchester City.

Meci nebun între Tottenham şi Chelsea

Tottenham a deschis scorul repede în meci. Kulusevski a marcat pentru Spurs în minutul 6. La opt minute distanţă, trupa lui Postecoglou a majorat diferenţa prin Son, însă reuşita sud-coreanului a fost anulată pe motiv de ofsaid.

În minutul 21, Chelsea a reuşit să marcheze prin Sterling, însă şi reuşita mijlocaşului englez a fost anulat de VAR, pentru henţ. Şapte minute mai târziu, Romero l-a faultat dur pe Enzo Fernandez, arbitrul a lăsat avantaj pentru Chelsea, iar balonul a ajuns la Caicedo, care a reuşit să marcheze.

Golul mijlocaşului a fost însă şi el anulat, pe motiv de ofsaid, însă VAR-ul a intervenit pentru a analiza faultul lui Romero, care în cele din urmă a fost eliminat în minutul 33, după o analiză care a durat câteva minute bune.

Reclamă

Chelsea a primit ulterior penalty, transformat cu emoţii de Palmer. La două minute distanţă după reuşita lui Palmer, Jackson a marcat, însă reuşita sa a fost anulată de arbitrul tuşier, pe motiv de ofsaid.

Scorul la finalul primei reprize, după mai bine de 10 minute de prelungiri a fost de 1-1.

Tottenham, prima înfrângere din acest sezon

În repriza secundă, Tottenham a rămas în 9 jucători, după ce Udogie a văzut al doilea cartonaş galben, după un fault dur comis asupra lui Sterling.

Reclamă 4 / 0/3

Chelsea s-a năpustit astfel în atac, în căutarea golului, Jackson marcând în minutul 65, după mai multe ocazii ratate de formaţia lui Pochettino.

Nebunia însă nu s-a încheiat aici. Tottenham a avut şi ea şansa egalării, în ciuda faptului că evolua în dublă inferioritate numerică. Dier a punctat superb, din voleu, însă reuşita sa a fost analizată la VAR, ulterior anulată pe motiv de ofsaid.

Până la finalul meciului, Tottenham a atacat, în căutarea golului egalizator, însă a fost taxată de Chelsea în prelungiri. Jackson a marcat în minutul 90+4, după un contraatac fulger. Acelaşi Jackson a dus scorul la 4-1, patru minute mai târziu, iar Chelsea a plecat cu toate cele trei puncte.

Graţie victoriei de pe Tottenham Hotspur Arena, Chelsea a acumulat 15 puncte, şi a urcat pe locul 10 în Premier League, la egalitate cu Crystal Palace.

Tottenham are 26 de puncte, şi a suferit prima înfrângere în Premier League, din acest sezon, după 10 etape fără eşec.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și