Închide meniul

Meci nebun între Tottenham şi Chelsea! Cinci goluri marcate, cinci anulate şi două cartonaşe roşii

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 noiembrie 2023, 8:28

Meci nebun între Tottenham şi Chelsea! Cinci goluri marcate, cinci anulate şi două cartonaşe roşii

Meci nebun între Tottenham şi Chelsea

Duel în partida dintre Tottenham şi Chelsea/ Profimedia

Tottenham şi Chelsea au oferit un meci nebun în etapa a 11-a din Premier League! Oaspeţii s-au impus cu scorul de 4-1, fiind în dublă superioritate numerică încă din minutul 55. Alte cinci goluri au fost anulate cu ajutorul VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tottenham a ratat şansa de a urca din nou pe primul loc în Premier League. Spurs este pe locul secund, cu un punct în spatele liderului Manchester City.

Meci nebun între Tottenham şi Chelsea

Tottenham a deschis scorul repede în meci. Kulusevski a marcat pentru Spurs în minutul 6. La opt minute distanţă, trupa lui Postecoglou a majorat diferenţa prin Son, însă reuşita sud-coreanului a fost anulată pe motiv de ofsaid.

În minutul 21, Chelsea a reuşit să marcheze prin Sterling, însă şi reuşita mijlocaşului englez a fost anulat de VAR, pentru henţ. Şapte minute mai târziu, Romero l-a faultat dur pe Enzo Fernandez, arbitrul a lăsat avantaj pentru Chelsea, iar balonul a ajuns la Caicedo, care a reuşit să marcheze.

Golul mijlocaşului a fost însă şi el anulat, pe motiv de ofsaid, însă VAR-ul a intervenit pentru a analiza faultul lui Romero, care în cele din urmă a fost eliminat în minutul 33, după o analiză care a durat câteva minute bune.

Reclamă

Chelsea a primit ulterior penalty, transformat cu emoţii de Palmer. La două minute distanţă după reuşita lui Palmer, Jackson a marcat, însă reuşita sa a fost anulată de arbitrul tuşier, pe motiv de ofsaid.

Scorul la finalul primei reprize, după mai bine de 10 minute de prelungiri a fost de 1-1.

Tottenham, prima înfrângere din acest sezon

În repriza secundă, Tottenham a rămas în 9 jucători, după ce Udogie a văzut al doilea cartonaş galben, după un fault dur comis asupra lui Sterling.

Reclamă 4 / 0/3

Chelsea s-a năpustit astfel în atac, în căutarea golului, Jackson marcând în minutul 65, după mai multe ocazii ratate de formaţia lui Pochettino.

Nebunia însă nu s-a încheiat aici. Tottenham a avut şi ea şansa egalării, în ciuda faptului că evolua în dublă inferioritate numerică. Dier a punctat superb, din voleu, însă reuşita sa a fost analizată la VAR, ulterior anulată pe motiv de ofsaid.

Până la finalul meciului, Tottenham a atacat, în căutarea golului egalizator, însă a fost taxată de Chelsea în prelungiri. Jackson a marcat în minutul 90+4, după un contraatac fulger. Acelaşi Jackson a dus scorul la 4-1, patru minute mai târziu, iar Chelsea a plecat cu toate cele trei puncte.

Graţie victoriei de pe Tottenham Hotspur Arena, Chelsea a acumulat 15 puncte, şi a urcat pe locul 10 în Premier League, la egalitate cu Crystal Palace.

Tottenham are 26 de puncte, şi a suferit prima înfrângere în Premier League, din acest sezon, după 10 etape fără eşec.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și