Închide meniul

Ovidiu Burcă, mesaj clar înainte de Universitatea Craiova – Dinamo: „Echipa are forță! E momentul să câștigăm!”

Viviana Moraru Publicat: 10 noiembrie 2023, 17:50

Reclamă
Ovidiu Burcă, mesaj clar înainte de Universitatea Craiova – Dinamo: Echipa are forță! E momentul să câștigăm!”

Ovidiu Burcă, mesaj clar înainte de Universitatea Craiova - Dinamo

Ovidiu Burcă, în timpul unei conferințe de presă

Ovidiu Burcă a transmis un mesaj clar, înainte de Universitatea Craiova – Dinamo. Deși „câinii” sunt pe penultimul loc și fără victorie din luna august, antrenorul are încredere că jucătorii săi se pot impune în duelul din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova și Dinamo se duelează în prima etapă a returului din Liga 1. Partida va avea loc duminică, de la ora 16:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Ovidiu Burcă, mesaj clar înainte de Universitatea Craiova – Dinamo

Ovidiu Burcă a declarat că echipa sa are forța necesară pentru a obține cele trei puncte, și susține că duelul din Bănie va fi unul „de foc”. Antrenorul trupei din Ștefan cel Mare a mai declarat că duelul din etapa trecută, UTA, pierdut de „câini”, îi dă speranță în vederea următoarelor partide.

Întâlnim din nou Craiova şi e un bun prilej pentru noi să vedem cât de mult am evoluat faţă de primul meci al sezonului. Pe de altă parte, ei au schimbat antrenorul (n.r. – a fost instalat Ivailo Petev) şi acest lucru le va da multă energie şi entuziasm. Meciul va fi unul extrem de disputat, un bun prilej pentru noi să vedem la ce nivel e echipa. Ştiu că suntem într-o situaţie delicată, dar trebuie să rămânem optimişti.

Vă spun sincer că ultimul meci mi-a dat multă speranţă, mult curaj, chiar dacă l-am pierdut, aşa cum l-am pierdut. Pentru că am făcut o partidă solidă cu UTA. Simt că echipa are forţă. După mult timp încep să cred că începem să fim o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Cred că am parcurs toate etapele şi e momentul să strângem şi puncte. Asta dincolo de a juca solid„, a declarat Ovidiu Burcă, la conferința de presă.

Reclamă

Ovidiu Burcă, răspuns pentru critici

De asemenea, Burcă a vorbit și despre viitorul său la Dinamo. Acesta a afirmat categoric că nu simte presiune, și ca urmare nu se gândește să plece de pe banca echipei din Ștefan cel Mare.

Eu nu simt presiune, oamenii pot să mă critice. Nu vreau să par arogant, de unele critici trebuie să ţin cont, pentru că vin de la oameni care au realizat ceva în fotbal, dar celelalte critici nu mă ating. Eu am spus că în viaţă nu am obţinut niciodată nimic uşor. Aşa că una dintre caracteristicile mele ca antrenor este să nu renunţ niciodată. Indiferent de situaţie eu cred că am soluţii, am energie, am entuziasm. Faptul că altcineva ar vedea meciul următor ca unul decisiv pentru mine, pe mine nu mă afectează.

Din câte ştiu, am susţinerea conducerii. Eu am avut tot timpul suportul acţionarilor şi chiar le mulţumesc, pentru că nu am simţit nicio presiune. În acelaşi timp ştiu că acest credit nu este la nesfârşit şi vine un moment în care trebuie să aduni puncte. Normal că se putea mai mult, pentru că e prea puţin, dar pe de altă parte trebuie să tragem nişte concluzii în iarnă”, a mai spus Burcă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului Vezi toate știrile
Citește și