Închide meniul

Etapă de foc în Liga 1: Universitatea Craiova – Dinamo şi FCSB – FCU Craiova se joacă în aceeaşi zi!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 7 noiembrie 2023, 13:05 / Actualizat: 7 noiembrie 2023, 14:23

Etapă de foc în Liga 1: Universitatea Craiova – Dinamo şi FCSB – FCU Craiova se joacă în aceeaşi zi!

Etapă de foc în Liga 1: Universitatea Craiova - Dinamo şi FCSB - FC U Craiova se joacă în aceeaşi zi

Aurelian Chiţu şi Dawa, luptându-se în meciul FC U Craiova - FCSB / Mediafax_Foto-Justinel Stavaru via Hepta

Etapă de foc în Liga 1! Vineri începe returul sezonului regular. Universitatea Craiova – Dinamo şi FCSB – FCU Craiova se vor juca în aceeaşi zi, duminică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până la finalul anului se vor mai juca 6 etape din Liga 1. Campionatul va avea o pauză de o lună, ce va începe înainte de Crăciun.

Etapă de foc în Liga 1: Universitatea Craiova – Dinamo şi FCSB – FCU Craiova se joacă în aceeaşi zi!

Programul etapei a 16-a din Liga 1

Vineri, 10 noiembrie

Ora 20:30 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – FC Rapid 1923

Sâmbătă, 11 noiembrie

Reclamă

Ora 14:00 FC Universitatea Cluj – FC Petrolul Ploiești
Ora 18:45 Politehnica Iași – FC CFR 1907 Cluj
Ora 21:00 FC Farul Constanța – FC Hermannstadt

Duminică, 12 noiembrie

Ora 13:30 FC Botoșani – FC Voluntari
Ora 16:00 Universitatea Craiova – Dinamo București
Ora 21:00 FCSB – FCU Craiova 1948

Reclamă 4 / 0/3

Luni, 13 noiembrie

Ora 20:30 UTA Arad – SC Oțelul Galați

Cum arată clasamentul Ligii 1, la finalul turului din sezonul regular! Luptă nebună între FCSB, CFR Cluj şi Rapid

Iată cum arată clasamentul Ligii 1, la finalul turului din sezonul regular. FCSB a rămas lider în Liga 1, după ce CFR Cluj a pierdut în deplasarea de la Hermannstadt.

FCSB putea pierde primul loc în Liga 1, după ce a pierdut derby-ul de pe Arena Naţională cu Rapid, scor 1-2. Echipa lui Charalambous putea să piardă primul loc, în cazul în care CFR Cluj nu pierdea în deplasarea de la Hermannstadt.

Golul lui Neguţ a păstrat-o pe FCSB pe primul loc în clasamentul Ligii 1. Echipa lui Charalambous şi-a păstrat punctul avans în faţa celor de la CFR Cluj. Marea câştigătoare a ultimei etape a turului din sezonul regular este Rapid. Echipa lui Bergodi a câştigat derby-ul cu FCSB şi s-a apropiat la doar două puncte de primul loc.

După victoria cu CFR Cluj, Hermannstadt a terminat turul sezonului regular pe locul 4, înaintea Universităţii Craiova. Pe ultimul loc care asigură prezenţa în playoff se află Petrolul,. în timp ce campioana Farul este prima sub linie.

FC Botoşani este singura echipă care nu a câştigat în primele 15 etape, în timp ce Dinamo se află pe penultimul loc, cu doar 10 puncte.

Reclamă
Aşa arată acum clasamentul Ligii 1
Aşa arată acum clasamentul Ligii 1

Gigi Becali e convins că Rapid a intrat în lupta la titlu

Gigi Becali a recunoscut că Rapid a intrat în lupta la titlu, după victoria din derby. Până la meci, patronul de la FCSB o excludea pe echipa lui Bergodi din bătălia pentru supremaţie în Liga 1.

”Rapid a intrat în luptă la titlu, normal. Când e la două puncte, e în luptă. Una e să fii în luptă, alta e să câştigi lupta. Nu, n-am eu d-astea. Nu m-a bătut Şucu pe mine. Pe mine m-au bătut Tavi Popescu, Rotariu, Ovidiu Popescu. Eu n-am ambiţii cu o persoană. Înainte mai era. Eram mai tânăr, mai făceam ce mai făceam.

Acum nu mai ambiţii cu o persoană. Acum am ambiţii să câştig bani şi să nu intru în faliment. Acum e de faliment. Ce faci, dai 50 de milioane de euro la fotbal? Eşti nebun. Acum, sunt 15 milioane de euro băgate!”, a spus Gigi Becali.

Andrea Mandorlini: „Campionatul este lung”

Si rapidiştii au anunţat că au intrat în lupta la titlu prin vocea lui Victor Angelescu. „Obiectivul nostru este 1-3, cred că suntem bine de tot în obiectiv şi rămâne acelaşi obiectiv. E clar că ne vom bate pentru titlu până la final. E clar că ne batem şi cu FCSB şi cu CFR Cluj. În momentul de faţă da (n.r. luptă în trei), am văzut că acum primele 3 s-au distanţat. Dar eu cred că şi Craiova, la ce lot are, sigur se va bate până la final. Să nu uităm că se înjumătăţesc punctele. Cred că măcar Craiova, dacă nu şi alte echipe„, a declarat Victor Angelescu, după derby-ul de pe Arena Naţională.

Şi cei de la CFR Cluj sunt convinşi că lupta se va da până în ultima etapă cu FCSB şi Rapid.

Campionatul este lung. Încă mai sunt partide importante de jucat. Ne gândeam cu toţii să fim pe primul loc, era un examen important în care nu trebuia să greşim, dar am făcut-o”, a declarat Andrea Mandorlini la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și