Închide meniul

Marius Măldăruşanu a tras un semnal de alarmă, după ce FC Hermannstadt a scos un punct cu Farul: „În prima repriză am jucat rău”

Alex Masgras Publicat: 11 noiembrie 2023, 23:30

Reclamă
Marius Măldăruşanu a tras un semnal de alarmă, după ce FC Hermannstadt a scos un punct cu Farul: „În prima repriză am jucat rău

Marius Măldăruşanu a tras un semnal de alarmă

Marius Măldăruşanu, în timpul unui meci / Hepta

Marius Măldăruşanu a tras un semnal de alarmă, după ce FC Hermannstadt a scos un punct cu Farul. Campioana României a condus cu 1-0, graţie golului marcat de Artean, dar oaspeţii au restabilit egalitatea în minutul 90+1, prin Alhassan, obţinând un punct la Ovidiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Farul nu a mai câştigat de pe 8 octombrie, FC Hermannstadt traversează o perioadă foarte bună, după victoria cu CFR Cluj şi remiza cu Farul Constanţa, în ultimele două etape.

Marius Măldăruşanu a tras un semnal de alarmă, după ce FC Hermannstadt a scos un punct cu Farul

Cu toate acestea, Marius Măldăruşanu a tras un semnal de alarmă. Antrenorul celor de la FC Hermannstadt a fost dezamăgit de jocul echipei sale din prima repriză de la Ovidiu, mai ales că a analizat fazele constănţenilor, precum cea din care a marcat Artean.

Mijlocaşul lui Farul a marcat cu capul în minutul 27, după un corner executat superb de Constantin Budescu:

„Un meci cu două reprize total diferite. În prima repriză am jucat rău. Ne aşteptam ca ei, jucând acasă, să înceapă bine, dar trebuia să echilibrăm jocul. Golul a fost exact ce analizasem, au făcut acelaşi lucru şi cu Botoşani. Numai că Botoşani juca în zonă, noi marcaj. Nu mai contează.

Reclamă

Repriza a doua bună, curajoşi. Acesta este jocul pe care mi-l doresc. Chiar şi pe fondul jocului prost din prima repriză am avut ocazii unu la unu cu portarul. Mă bucur că a venit şi golul”, a declarat Marius Măldăruşanu, la digisport.ro.

Farul Constanţa, egalată de FC Hermannstadt în prelungirile meciului de la Ovidiu

Farul a deschis scorul în minutul 27 prin Andrei Artean, convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Israel şi Elveţia din preliminariile EURO 2024. Mijlocaşul de 30 de ani a înscris cu o lovitură de cap, după un corner executat superb de Constantin Budescu. Oaspeţii au egalat însă în minutul 90+1, prin Alhassan.

Farul Constanţa nu a mai câştigat de pe 8 octombrie, atunci când s-a impus la Galaţi, cu Oţelul. De atunci, campioana a remizat în patru partide şi a pierdut meciul de la Cluj, cu CFR, plus înfrângerea din Cupa României de la Buzău.

Reclamă 4 / 0/3

După 16 etape, Farul este pe locul 7 în Liga 1, cu 22 de puncte, la egalitate de puncte cu Petrolul Ploieşti, echipa de pe locul 6, dar cu un golaveraj mai slab. De partea cealaltă, FC Hermannstadt este pe locul 4, cu 24 de puncte.

După pauza internaţională, echipa lui Gheorghe Hagi va juca pe terenul celor de la FC Voluntari, după care va urma o altă deplasare la începutul lunii decembrie, la Iaşi. Pentru echipa lui Marius Măldăruşanu urmează meciul de pe teren propriu cu Poli Iaşi, după care va veni deplasarea de la UTA.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 2-0 e ACUM în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, foarte aproape de o victorie crucială! 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:55 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 1-1, finala Cupei României. Gălăţenii au deschis scorul, dar au fost egalaţi de hunedoreni 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor Vezi toate știrile
Citește și