Închide meniul

Marius Măldăruşanu a tras un semnal de alarmă, după ce FC Hermannstadt a scos un punct cu Farul: „În prima repriză am jucat rău”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 11 noiembrie 2023, 23:30

Marius Măldăruşanu a tras un semnal de alarmă, după ce FC Hermannstadt a scos un punct cu Farul: „În prima repriză am jucat rău

Marius Măldăruşanu a tras un semnal de alarmă

Marius Măldăruşanu, în timpul unui meci / Hepta

Marius Măldăruşanu a tras un semnal de alarmă, după ce FC Hermannstadt a scos un punct cu Farul. Campioana României a condus cu 1-0, graţie golului marcat de Artean, dar oaspeţii au restabilit egalitatea în minutul 90+1, prin Alhassan, obţinând un punct la Ovidiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Farul nu a mai câştigat de pe 8 octombrie, FC Hermannstadt traversează o perioadă foarte bună, după victoria cu CFR Cluj şi remiza cu Farul Constanţa, în ultimele două etape.

Marius Măldăruşanu a tras un semnal de alarmă, după ce FC Hermannstadt a scos un punct cu Farul

Cu toate acestea, Marius Măldăruşanu a tras un semnal de alarmă. Antrenorul celor de la FC Hermannstadt a fost dezamăgit de jocul echipei sale din prima repriză de la Ovidiu, mai ales că a analizat fazele constănţenilor, precum cea din care a marcat Artean.

Mijlocaşul lui Farul a marcat cu capul în minutul 27, după un corner executat superb de Constantin Budescu:

„Un meci cu două reprize total diferite. În prima repriză am jucat rău. Ne aşteptam ca ei, jucând acasă, să înceapă bine, dar trebuia să echilibrăm jocul. Golul a fost exact ce analizasem, au făcut acelaşi lucru şi cu Botoşani. Numai că Botoşani juca în zonă, noi marcaj. Nu mai contează.

Reclamă

Repriza a doua bună, curajoşi. Acesta este jocul pe care mi-l doresc. Chiar şi pe fondul jocului prost din prima repriză am avut ocazii unu la unu cu portarul. Mă bucur că a venit şi golul”, a declarat Marius Măldăruşanu, la digisport.ro.

Farul Constanţa, egalată de FC Hermannstadt în prelungirile meciului de la Ovidiu

Farul a deschis scorul în minutul 27 prin Andrei Artean, convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Israel şi Elveţia din preliminariile EURO 2024. Mijlocaşul de 30 de ani a înscris cu o lovitură de cap, după un corner executat superb de Constantin Budescu. Oaspeţii au egalat însă în minutul 90+1, prin Alhassan.

Farul Constanţa nu a mai câştigat de pe 8 octombrie, atunci când s-a impus la Galaţi, cu Oţelul. De atunci, campioana a remizat în patru partide şi a pierdut meciul de la Cluj, cu CFR, plus înfrângerea din Cupa României de la Buzău.

Reclamă 4 / 0/3

După 16 etape, Farul este pe locul 7 în Liga 1, cu 22 de puncte, la egalitate de puncte cu Petrolul Ploieşti, echipa de pe locul 6, dar cu un golaveraj mai slab. De partea cealaltă, FC Hermannstadt este pe locul 4, cu 24 de puncte.

După pauza internaţională, echipa lui Gheorghe Hagi va juca pe terenul celor de la FC Voluntari, după care va urma o altă deplasare la începutul lunii decembrie, la Iaşi. Pentru echipa lui Marius Măldăruşanu urmează meciul de pe teren propriu cu Poli Iaşi, după care va veni deplasarea de la UTA.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive Vezi toate știrile
Citește și