Închide meniul

„Îți vei prelungi contractul cu PSG?” Kylian Mbappe a oferit un răspuns uluitor

Alex Ioniță Publicat: 18 noiembrie 2023, 8:44

Reclamă
Îți vei prelungi contractul cu PSG?” Kylian Mbappe a oferit un răspuns uluitor

„Îți vei prelungi contractul cu PSG?” Kylian Mbappe a oferit un răspuns uluitor

Kylian Mbappe / Profimedia

„Îți vei prelungi contractul cu PSG?” a fost întrebarea la care Kylian Mbappe a oferit un răspuns uluitor. Vedeta din atacul formației din capitala Franței a vorbit despre acest subiect „sensibil” înaintea partidei cu Gibraltar, acesta fiind convocat la echipa națională pentru acțiunea din această lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt deja bine cunoscute zvonurile legate de plecarea lui Mbappe de la PSG, iar acum chiar vedeta parizienilor a pus „paie pe foc”. În momentul de față, acesta se află în ultimul an de contract cu echipa franceză, iar înțelegerea îi expiră în vara anului viitor.

„Îți vei prelungi contractul cu PSG?” Kylian Mbappe a oferit un răspuns uluitor. Ce a transmis starul francez

Înaintea partidei cu Gibraltar, vedeta din atacul lui PSG, dar și din atacul echipei naționale, a dezvăluit faptul că prelungirea contractului cu echipa de club nu reprezintă, cel puțin în momentul de față, o prioritate. Acesta a fost vizibil deranjat de această întrebare, având în vedere faptul că i-a fost adresată în cadrul unei conferințe de presă de la echipa națională a Franței.

„Nu este o întrebare legată de naționala Franței. Dacă vrei să adresezi această întrebare trebuie să mergi în cantonamentul lui PSG și voi răspunde acolo. Naționala este mai presus de orice.

Prelungirea cu PSG nu este o greutate care să mă apese. Nu mă gândesc la asta când sunt pe teren. Când sunt pe teren nu am în cap lucruri din afara lui”, a spus Kylian Mbappe, citat de lequipe.fr.

Reclamă

În momentul de față, selecționata din Hexagon este deja calificată la Campionatul European din Germania. Partida dintre Franța și Gibraltar este programată pe data de 18 noiembrie, de la ora 21:45.

Luis Enrique, reacție uluitoare după ce Kylian Mbappe a marcat un hattrick în meciul cu Reims

După partida care a contat pentru etapa a 12-a din Ligue 1, Luis Enrique s-a declarat nemulțumit de jocul atacantului care a marcat un hattrick. Acesta a menționat faptul că Mbappe ar putea să își ajute mult mai mult echipa și nu a comentat faptul că francezul a reușit să marcheze 3 goluri.

„Nu mi-a plăcut de Kylian astăzi. Nu vreau să vorbesc despre golurile pe care le-a marcat. Ar putea să își ajute mult mai mult echipa, în alte moduri. Este un jucător de clasă mondială, dar ne dorim mai mult de la el.

Reclamă 4 / 0/3

O să vorbesc cu el despre lucrurile acestea, dar discuția va fi privată”, a spus Luis Enrique, după meciul cu Reims, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată Vezi toate știrile
Citește și