Închide meniul

Luis Enrique, reacție uluitoare după ce Kylian Mbappe a marcat un hattrick în meciul cu Reims: „Nu mi-a plăcut”

Alex Ioniță Publicat: 11 noiembrie 2023, 21:15

Reclamă
Luis Enrique, reacție uluitoare după ce Kylian Mbappe a marcat un hattrick în meciul cu Reims: Nu mi-a plăcut”

Luis Enrique, reacție uluitoare după ce Kylian Mbappe a marcat un hattrick în meciul cu Reims

Luis Enrique, în timpul unui meci / Profimedia

Luis Enrique a avut o reacție uluitoare după ce Kylian Mbappe a marcat un hattrick în meciul cu Reims. Tehnicianul celor de la PSG s-a declarat nemulțumit de prestația atacantului, chiar dacă acesta a adus victoria campioanei din Franța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a marcat toate golurile din meciul cu Reims, care s-a încheiat cu scorul de 3-0, în favoarea echipei din capitala Hexagonului. După acest rezultat, elevii lui Enrique au urcat pe primul loc în Ligue 1.

Luis Enrique, reacție uluitoare după ce Kylian Mbappe a marcat un hattrick în meciul cu Reims. Ce l-a nemulțumit pe tehnician

După partida care a contat pentru etapa a 12-a din Ligue 1, Luis Enrique s-a declarat nemulțumit de jocul atacantului care a marcat un hattrick. Acesta a menționat faptul că Mbappe ar putea să își ajute mult mai mult echipa și nu a comentat faptul că francezul a reușit să marcheze 3 goluri.

„Nu mi-a plăcut de Kylian astăzi. Nu vreau să vorbesc despre golurile pe care le-a marcat. Ar putea să își ajute mult mai mult echipa, în alte moduri. Este un jucător de clasă mondială, dar ne dorim mai mult de la el.

O să vorbesc cu el despre lucrurile acestea, dar discuția va fi privată”, a spus Luis Enrique, după meciul cu Reims, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Reclamă

În momentul de față, campioana en-titre din Franța se află pe primul loc, cu 27 de puncte după cele 12 partide jucate. Pe poziția a 2-a sunt cei de la Nice, care au 26 de puncte după tot atâtea meciuri jucate.

Podiumul este încheiat de AS Monaco, care a obținut 23 de puncte de la startul sezonului de Ligue 1. Totuși, este de notat faptul că aceștia au doar 11 meciuri jucate, față de cele 12 partide jucate de echipele de pe locurile 1 și 2.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe, hattrick de senzație

Mbappe a deschis rapid scorul, având nevoie de doar trei minute pentru a îl învinge pe Diouf. Dembele a centrat de pe partea dreaptă, iar Mbappe a înscris cu un şut de zile mari. În minutul 59, Mbappe a majorat diferenţa după ce a înscris din pasa lui Soler, din interiorul careului mic.

În minutul 82, Mbappe şi-a trecut în cont hattrick-ul, după ce a înscris cu un şut din interiorul careului din pasa lui Barcola.

Kylian Mbappe a ajuns astfel la 15 goluri în 15 meciuri în acest sezon, în toate competiţiile, după recitalul dat sâmbătă seară pe terenul lui Reims.

Dintre acestea, 13 goluri au fost marcate în Ligue 1 şi 2 goluri au fost marcate în UEFA Champions League.

Chiar dacă PSG s-a impus cu 3-0, echipa lui Luis Enrique nu a avut o misiune tocmai uşoară la Reims. Pe lângă Mbappe, Gianluigi Donnarumma a fost celălalt remarcat al parizienilor, reuşins să pareze 7 şuturi ale gazdelor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și