Închide meniul

Edi Iordănescu, fără titular de la FCSB în „finala” cu Israel! George Puşcaş, ales în locul lui Denis Alibec

Alex Masgras Publicat: 18 noiembrie 2023, 21:01 / Actualizat: 18 noiembrie 2023, 22:51

Reclamă
Edi Iordănescu, fără titular de la FCSB în „finala cu Israel! George Puşcaş, ales în locul lui Denis Alibec

Cât de frumoasă este soţia lui Edi Iordănescu. Arabella este o prezenţă constantă la meciurile echipei naţionale şi, în acelaşi timp, una extrem de discretă

Edi Iordănescu, selecţionerul României / Hepta

Edi Iordănescu, fără titular de la FCSB în „finala” cu Israel! Selecţionerul a ales să nu se bazeze din primul minut al meciului de la Felcsut pe vreun jucător al liderului din Liga 1. De asemenea, selecţionerul l-a ales pe George Puşcaş în atacul naţionalei în detrimentul lui Denis Alibec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul care poate aduce calificarea pentru „tricolori” va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro. România are nevoie de un singur punct pentru a îşi asigura biletele pentru turneul final organizat de Germania vara viitoare.

Edi Iordănescu, fără titular de la FCSB în „finala” cu Israel

Edi Iordănescu a anunţat echipa de start a României pentru meciul decisiv cu Israel. Selecţionerul nu se va baza din primul minut pe niciun jucător de la FCSB, formaţia de pe primul loc din Liga 1 în acest moment.

În ceea ce priveşte atacul României, Edi Iordănescu a avut o alegere surprinzătoare. Aşa cum a anunţat AS.ro, selecţionerul României va miza pe George Puşcaş.

George Puşcaş nu a avut un an grozav, marcând doar două goluri în acest an, ambele marcate în prima parte a lui 2023, pe vremea când Genoa evolua în Serie B. În noua stagiune, Puşcaş nu a marcat.

Reclamă

În primul 11 al lui Edi Iordănescu pentru meciul cu Israel se regăseşte însă Denis Drăguş, jucător care traversează o perioadă foarte bună în Turcia. El a marcat în ultimele două etape pentru Gaziantep, echipa pregătită de Marius Şumudică.

Primul 11 al României în meciul cu Israel:

Alex Bourceanu, discurs manifest prin care cere calificarea la EURO 2024

Bourceanu a fost prezent la un meci caritabil şi a jucat alături de Miodrag Belodedici, Răzvan Raţ şi Dorin Goian. A avut un discurs memorabil în momentul în care a apărut în faţa jurnaliştilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Deși erau foarte mulți foști jucători în teren, unii și din Generația de Aur, copiii au venit și au făcut poze cu influencerii. N-am nimic cu influencerii, absolut nicio răutate! Ideea e cum construim exemple și idoli dintre fotbaliști. Acesta este un moment în care putem construi idoli din fotbaliști.

În momentul în care Nicolae Stanciu va veni într-o adunare, copiii să meargă la el să facă poze. La fel și cu Hagi, Cicâldău, cu Marin, Drăgușin și toți băieții. Trebuie să construim modele! Vrem ca ai noștri copii, inclusiv băiatul meu, să iasă afară și să joace fotbal, baschet, să facă alergare. Nu să stea cu ochii în telefon!„, a declarat Alex Bourceanu.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” Vezi toate știrile
Citește și