Închide meniul

Edi Iordănescu, fără titular de la FCSB în „finala” cu Israel! George Puşcaş, ales în locul lui Denis Alibec

Alex Masgras Publicat: 18 noiembrie 2023, 21:01 / Actualizat: 18 noiembrie 2023, 22:51

Reclamă
Edi Iordănescu, fără titular de la FCSB în „finala cu Israel! George Puşcaş, ales în locul lui Denis Alibec

Cât de frumoasă este soţia lui Edi Iordănescu. Arabella este o prezenţă constantă la meciurile echipei naţionale şi, în acelaşi timp, una extrem de discretă

Edi Iordănescu, selecţionerul României / Hepta

Edi Iordănescu, fără titular de la FCSB în „finala” cu Israel! Selecţionerul a ales să nu se bazeze din primul minut al meciului de la Felcsut pe vreun jucător al liderului din Liga 1. De asemenea, selecţionerul l-a ales pe George Puşcaş în atacul naţionalei în detrimentul lui Denis Alibec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul care poate aduce calificarea pentru „tricolori” va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro. România are nevoie de un singur punct pentru a îşi asigura biletele pentru turneul final organizat de Germania vara viitoare.

Edi Iordănescu, fără titular de la FCSB în „finala” cu Israel

Edi Iordănescu a anunţat echipa de start a României pentru meciul decisiv cu Israel. Selecţionerul nu se va baza din primul minut pe niciun jucător de la FCSB, formaţia de pe primul loc din Liga 1 în acest moment.

În ceea ce priveşte atacul României, Edi Iordănescu a avut o alegere surprinzătoare. Aşa cum a anunţat AS.ro, selecţionerul României va miza pe George Puşcaş.

George Puşcaş nu a avut un an grozav, marcând doar două goluri în acest an, ambele marcate în prima parte a lui 2023, pe vremea când Genoa evolua în Serie B. În noua stagiune, Puşcaş nu a marcat.

Reclamă

În primul 11 al lui Edi Iordănescu pentru meciul cu Israel se regăseşte însă Denis Drăguş, jucător care traversează o perioadă foarte bună în Turcia. El a marcat în ultimele două etape pentru Gaziantep, echipa pregătită de Marius Şumudică.

Primul 11 al României în meciul cu Israel:

Alex Bourceanu, discurs manifest prin care cere calificarea la EURO 2024

Bourceanu a fost prezent la un meci caritabil şi a jucat alături de Miodrag Belodedici, Răzvan Raţ şi Dorin Goian. A avut un discurs memorabil în momentul în care a apărut în faţa jurnaliştilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Deși erau foarte mulți foști jucători în teren, unii și din Generația de Aur, copiii au venit și au făcut poze cu influencerii. N-am nimic cu influencerii, absolut nicio răutate! Ideea e cum construim exemple și idoli dintre fotbaliști. Acesta este un moment în care putem construi idoli din fotbaliști.

În momentul în care Nicolae Stanciu va veni într-o adunare, copiii să meargă la el să facă poze. La fel și cu Hagi, Cicâldău, cu Marin, Drăgușin și toți băieții. Trebuie să construim modele! Vrem ca ai noștri copii, inclusiv băiatul meu, să iasă afară și să joace fotbal, baschet, să facă alergare. Nu să stea cu ochii în telefon!„, a declarat Alex Bourceanu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și