Închide meniul

Gigi Becali, reacţie uluitoare după calificarea României la EURO 2024. Ce a putut spune patronul FCSB

Dan Roșu Publicat: 19 noiembrie 2023, 14:51 / Actualizat: 27 noiembrie 2023, 17:43

Reclamă
Gigi Becali, reacţie uluitoare după calificarea României la EURO 2024. Ce a putut spune patronul FCSB

Gigi Becali, reacţie uluitoare după calificarea României la EURO 2024

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Gigi Becali a avut o reacţie neaşteptată atunci când a fost invitat să comenteze calificarea României la EURO 2024. Finanţatorul de la FCSB a refuzat dialogul, explicaţia fiind una greu de înţeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, Becali a refuzat să vorbească despre performanţa tricolorilor, mesajul patronul liderului din Liga 1 fiind clar: „Nu mă interesează echipa naţională de fotbal a României”.

Gigi Becali, reacţie uluitoare după calificarea României la EURO 2024

Reacţia lui Gigi a fost comentată de Adrian Ilie, fostul mare atacant al României. „Eu nu cred că nu îl interesează pe domnul Becali”, a spus „Cobra”, care a fost completat de Robert Niţă: „Eu cred că o să îl intereseze, că o să vrea să aibă mulți jucători acolo”.

Între Gigi Becali şi Edi Iordănescu a existat un dialog încins, de la distanţă, după ce Darius Olaru a fost trimis acasă înaintea meciului cu Andorra, din octombrie. Totuşi, tot Becali anunţa că cei doi s-au împăcat.

După meciul cu Belarus şi Andorra, Becali a spus că nu vrea ca România să se califice la Campionatul European din Germania, după ce Darius Olaru a fost lăsat în tribună de selecţioner. După o discuţie cu Edi, Gigi revenea la sentimente mai bune, înainte de dubla cu Israel şi Elveţia.

Reclamă

Gigi Becali: „Cred că ne calificăm şi de pe locul 1”

„Eu cred că da, cred că ne calificăm și de pe locul 1. Așa ar trebui! Nici nu m-am interesat, nu mă mai interesează de echipa națională. Vreau să se califice echipa națională, pentru că acolo e Olaru și Coman și nu vreau să fiu împotriva copiilor mei. Nu mă mai interesează.

Mă bucur pentru Coman și Olaru, atât! Mă uit la EURO, dar nu e mare bucurie acum, nu mă interesează! Da, m-am considerat nedreptățit, așa e! Nu mai vreau să zic, că i-am promis lui Edi că nu mai zic, iar acum spun că vreau să ne calificăm, sunt pentru calificare. Atât! Altceva nu mă întrebați de națională.

Mi-a zis Edi, și-a dat Edi cuvântul că nu greșește intenționat, că a greșit, că a greșit. M-a sunat, iar eu respect că a făcut pasul ăsta. Atunci vreau să ne calificăm, dar nu sunt atât de disperat, nu sunt atât de interesat”, a spus Gigi Becali, citat de sursa menţionată anterior.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată Vezi toate știrile
Citește și