Închide meniul

Înţelegerea secretă dintre Gigi Becali şi Edi Iordănescu: „I-am promis asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 noiembrie 2023, 23:17

Reclamă
Înţelegerea secretă dintre Gigi Becali şi Edi Iordănescu: „I-am promis asta!

Înţelegerea secretă dintre Gigi Becali şi Edi Iordănescu

Hepta

Înţelegerea secretă dintre Gigi Becali şi Edi Iordănescu a fost dezvăluită chiar de patronul de la FCSB. Gigi Becali a spus că i-a promis lui Edi Iordănescu că nu va mai spune nimic despre naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Becali s-a răzgândit şi a spus că acum vrea ca naţionala României să se califice la EURO. După meciul cu Belarus şi Andorra, Becali a spus că nu vrea ca România să se califice la Campionatul European din Germania, după ce Darius Olaru a fost lăsat în tribună de selecţioner.

Înţelegerea secretă dintre Gigi Becali şi Edi Iordănescu

„Eu cred că da, cred că ne calificăm și de pe locul 1. Așa ar trebui! Nici nu m-am interesat, nu mă mai interesează de echipa națională. Vreau să se califice echipa națională, pentru că acolo e Olaru și Coman și nu vreau să fiu împotriva copiilor mei. Nu mă mai interesează.

Mă bucur pentru Coman și Olaru, atât! Mă uit la EURO, dar nu e mare bucurie acum, nu mă interesează! Da, m-am considerat nedreptățit, așa e! Nu mai vreau să zic, că i-am promis lui Edi că nu mai zic, iar acum spun că vreau să ne calificăm, sunt pentru calificare. Atât! Altceva nu mă întrebați de națională.

Mi-a zis Edi, și-a dat Edi cuvântul că nu greșește intenționat, că a greșit, că a greșit. M-a sunat, iar eu respect că a făcut pasul ăsta. Atunci vreau să ne calificăm, dar nu sunt atât de disperat, nu sunt atât de interesat”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă

Edi Iordănescu, răspuns ferm pentru constestatari

Edi Iordănescu a avut un răspuns ferm pentru constestatari. După ce s-a anunţat lotul pentru dubla cu Israel şi Elveţia, au fost mai multe voci care au contestat alegerile selecţionerului. România – Elveţia, finala pentru EURO 2024, va fi pe 21 septembrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Într-un interviu acordat pentru FRF TV, selecţionerul le-a răspuns celor care au criticat selecţia. Edi Iordănescu a spus că, în contextul în care România se află pe primul loc, înseamnă că a făcut bine selecţia până acum.

Jucătorii la care am apelat sunt îndelung monitorizați, nu i-am descoperit acum, contextul i-a adus însă în acest moment. Dacă vedeți absenții pe care îi avem, veți înțelege de ce am apelat la ei. Unii pot fi debutanți, dar noi avem încredere în ei. Mărturisesc faptul că mai sunt 2-3 jucători despre care opinia publica nu știe în acest moment că sunt cu situații medicale și nu suntem siguri că îi putem recupera!

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu trebuie să justific public selecția, trebuie să justific rezultatul. Dacă rezultatele ne-au adus în situația asta, cu șanse importante de calificare, înseamnă că selecția a fost bună! Cu siguranță că fiecare are opinii și are dreptul la opinii. Sunt lucruri normale. Am rămas fidel unor principii: în primul rând, am dorit continuitate. Am spus mereu: campania e scurtă și nu putem face experimente. În trecut, când se apela mai mult la nivelul formei și se schimbau 10-12 jucători de la o acțiune la alta, era comentat acest lucru: de ce nu se dă continuitate, să se creeze omogenitate… Acum, dacă am mers pe continuitate, se vorbește mai mult de forma temporară a unor jucători.

Jucătorii la care am apelat sunt îndelung monitorizați, nu i-am descoperit acum, contextul i-a adus însă în acest moment. Dacă vedeți absenții pe care îi avem, veți înțelege de ce am apelat la ei. Unii pot fi debutanți, dar noi avem încredere în ei. Mărturisesc faptul că mai sunt 2-3 jucători despre care opinia publica nu știe în acest moment că sunt cu situații medicale și nu suntem siguri că îi putem recupera!”, a spus Edi Iordănescu pentru FRF TV.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și