Închide meniul

Anunţ şocant în Argentina: Lionel Scaloni, aproape de demisie! „Am un lucru important pe care vreau să-l spun”

Antena Sport Publicat: 22 noiembrie 2023, 10:46

Reclamă
Anunţ şocant în Argentina: Lionel Scaloni, aproape de demisie! „Am un lucru important pe care vreau să-l spun

Anunţ şocant în Argentina: Lionel Scaloni, aproape de demisie

Lionel Scaloni, în timpul meciului Brazilia - Argentina 0-1 - Profimedia Images

Anunţ şocant în Argentina: Lionel Scaloni e aproape de demisie! Selecţionerul care a făcut Argentina campioană mondială în 2022 a anunţat că ia în calcul renunţarea la post, la un an după ce a condus-o la câştigarea titlului de campioană mondială, pentru a treia oară în istoria sa, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul argentinian a făcut acest anunţ la finalul marelui derby al fotbalului sud-american, câştigat de Argentina în faţa Braziliei (1-0) pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, în preliminariile Cupei Mondiale 2026.

Anunţ şocant în Argentina: Lionel Scaloni, aproape de demisie

„Am un lucru important pe care vreau să-l spun: acum este timpul să oprim mingea, trebuie să mă gândesc la multe lucruri în acest moment. Aceşti jucători ne-au oferit multe şi trebuie să reflectez îndelung la ceea ce voi face.

Nu este un adio, însă ştacheta este foarte ridicată şi este complicat să continui şi este complicat să continui să câştig”, a declara Scaloni la conferinţa de presă susţinută la stadionul Maracana.

„Este timpul să mă gândesc. Îi voi spune preşedintelui şi le voi spune jucătorilor mai târziu, pentru că această echipă are nevoie de un antrenor care are toată energia posibilă şi care să meargă bine”, a adăugat tehnicianul în vârstă de 45 de ani.

Reclamă

Scaloni s-a declarat totodată mândru de echipa sa după victoria în faţa Braziliei, la capătul unui meci extrem de tensionat, care a debutat cu o întârziere de o jumătate de oră din cauza incidentelor din tribune.

El a precizat că starul Lionel Messi a fost înlocuit în minutul 78 pentru că avea o problemă la aductori. „A dat o mână de ajutor echipei şi ştim ce înseamnă asta”, a explicat selecţionerul.

Argentina încheie anul pe prima poziţie în preliminariile sud-americane ale CM 2026, cu 15 puncte din 18 posibile. Următoarele meciuri de calificare din această zonă vor avea loc în septembrie 2024.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:21 „Ce are cu el?” Fanii lui Tottenham au răbufnit, după ce Radu Drăguşin a fost lăsat din nou pe banca de rezerve 17:12 LIVE VIDEOEstoril – Sporting (20:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Duelul serii din Liga Portugal! Două meciuri se joacă ACUM 17:10 VIDEOMK Dons – Crawley Towm LIVE VIDEO, ora 21:45, în AntenaPLAY. Crewe îşi aşteaptă adversara în barajul de promovare în League One 17:09 VIDEOWang Chuqin, cel mai bun jucător de tenis de masă al lumii, a câştigat Saudi Smash 2024. Finală fabuloasă cu Patrick Franziska 16:40 „Responsabilitatea e mare!” Zeljko Kopic, mesaj categoric înainte de Dinamo – UTA! Cu ce probleme de lot se confruntă 16:23 Cine l-a sfătuit pe Florinel Coman să se transfere în Qatar: „Am vorbit cu el, mi-a spus să mă duc!” 15:47 Constantin Budescu s-a despărţit oficial de Farul Constanţa! Anunţul clubului condus de Gică Hagi 15:29 Fanii fostei echipe a lui Mircea Rednic i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion! Meciul a fost anulat 15:29 „Rețineți cuvintele mele” Luis Enrique, prima reacție după ce Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! 14:55 VIDEOYokohama – Al Ain 2-1 a fost în AntenaPLAY. Japonezii au nevoie să nu piardă în retur pentru a cuceri Liga Campionilor Asiei! Vezi toate știrile
Citește și