Închide meniul

Scene şocante în Brazilia – Argentina! Messi a scos echipa de pe teren: „Era imposibil de jucat”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 22 noiembrie 2023, 8:57

Scene şocante în Brazilia – Argentina! Messi a scos echipa de pe teren: „Era imposibil de jucat

Scene şocante în Brazilia - Argentina

Lionel Messi a scos echipa de pe teren în Brazilia - Argentina / Profimedia

Au fost scene şocante în Brazilia – Argentina! Partida de pe Maracana din preliminariile Cupei Mondiale din 2026 a fost câştigată de campioana mondială cu 1-0, dar duelul a fost marcat de incidente grave. Fanii celor două echipe au început să se bată în timpul imnurilor, după care poliţia braziliană a atacat fanii argentinieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul în care a văzut ce se întâmplă în tribune, Messi a luat decizia ca jucătorii Argentinei să meargă la vestiare, după ce au cerut ca situaţia să se calmeze. În cele din urmă, partida a început cu 30 de minute mai târziu decât a fost programată iniţial.

Scene şocante în Brazilia – Argentina!

Brazilia şi Argentina s-au întâlnit în preliminariile pentru Cupa Mondială 2026 în ceea ce ar fi trebuit să fie o sărbătoare fotbalistică. Partida de pe legendarul Maracana a fost marcată de evenimentele nefericite dinaintea fluierului de start, atunci când fanii celor două echipe s-au luat la bătaie.

Poliţia braziliană a intervenit imediat, atacând fanii argentinieni. Potrivit espn.com, mulţi spectatori s-au panicat şi au încercat să intre pe teren, pentru a scăpa de scenele violente din tribune. Un fan a părăsit stadionul pe targă.

În momentul în care au văzut momentele de groază, jucătorii argentinieni au mers către peluză şi au îndemnat la calm. Lionel Messi a luat apoi decizia ca jucătorii campioanei mondiale să meargă la vestiare:

Reclamă

„Am văzut cum poliţia lovea acei oameni şi mulţi jucători aveau familia în zona aceea. Nu eram concentraţi la joc. Lucrurile astea s-au întâmplat şi în Copa Libertadores.

Am decis să ieşim de pe teren pentru că era imposibil de jucat în aceste condiţii. Şi de asemenea, am considerat că dacă mergem la vestiare, vom ajuta ca situaţia să se calmeze”, a declarat Lionel Messi, potrivit sursei citate mai sus.

VEZI AICI SCENELE ŞOCANTE DIN BRAZILIA – ARGENTINA

Reclamă 4 / 0/3

Argentina a scris istorie pe Maracana

Partida s-a reluat cu 30 de minute mai târziu decât fusese programată iniţial. Campioana mondială a câştigat în cele din urmă cu 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat de Nicolas Otamendi în minutul 63, cu o lovitură de cap.

Victoria Argentinei a reprezentat un moment istoric. Aceasta a fost prima înfrângere din istoria Braziliei pe teren propriu în preliminariile Cupei Mondiale.

Brazilia traversează o perioadă extrem de complicată. Fără victorie în ultimele patru meciuri, brazilienii au ajuns la trei înfrângeri consecutive şi se află pe locul 6, cu 7 puncte. De partea cealată, Argentina se află pe primul loc.

Situaţia nu se va schimba prea curând, brazilienii fiind nevoiţi să îşi vadă echipa pe locul 6 până în septembrie 2024, atunci când va avea loc următorul meci din aceste preliminarii. Din America de Sud se califică la Cupa Mondială primele şase echipe, în timp ce locul 7 va juca baraj.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și