Închide meniul

Ce nu s-a văzut la TV: Bannerul afişat de tricolori în faţa fanilor, după România – Elveţia 1-0

Dan Roșu Publicat: 22 noiembrie 2023, 12:35

Reclamă
Ce nu s-a văzut la TV: Bannerul afişat de tricolori în faţa fanilor, după România – Elveţia 1-0

Ce nu s-a văzut la TV: Bannerul afişat de tricolori în faţa fanilor, după România - Elveţia 1-0

Bannerul României, la finalul meciului cu Elveţia, de pe Arena Naţională - Antena Sport

Bannerul afişat de tricolori în faţa fanilor, după România – Elveţia 1-0, spune totul despre dorinţa tricolorilor după calificarea la EURO 2024. Duelul de pe Arena Naţională a fost live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

50.000 de fani ai României au fost prezenţi pe Arena Naţională şi au făcut show total în cele 90 de minute. Jucătorii au afişat un banner în faţa galeriei, pentru a le mulţumi suporterilor pentru sprijinul necondiţionat.

Ce nu s-a văzut la TV: Bannerul afişat de tricolori în faţa fanilor

„Alături de voi, vrem o ţară întreagă în spate! Cu toţii la EURO, între români doar unitate”, a fost mesajul de pe bannerul afişat de tricolori la finalul partidei care ne-a adus locul 1 în Grupa I, la finalul preliminariilor.

A urmat apoi fiesta de pe teren, în care Ionuţ Radu a fost un adevărat MC. Jucătorii s-au strâns la mijlocul terenului pentru încă un moment pe care nu-l vor uita curând. A fost sărbătoare cu artificii şi confetii pentru calificarea la pas la EURO 2024.

Ianis Hagi, imaginea serii pe Arena Naţională

Ianis Hagi a oferit un moment pentru istorie, ducând mai departe numele pe care tatăl lui l-a făcut celebru în România. Ianis a purtat steagul României şi a fost aclamat de cei 50.000 de fani prezenţi pe Arena Naţională.

Reclamă

Imediat după finalul meciului, Ianis a pus mâna pe un steag imens şi a sărit de bucurie pe teren, sărbătorind alături de ceilalţi jucători care au reuşit calificarea la EURO 2024, primul turneu final după o pauză de opt pentru tricolori.

Ianis a păstrat steagul tricolor pe toată durata petrecerii organizate pe teren, chiar şi în momentul de magie în care Ionuţ Radu a făcut show alături de ceilalţi colegi care au pus umărul la o campanie perfectă de calificare la EURO 2024.

Golul marcat de Ianis Hagi în meciul cu Israel, care ne-a securizat calificarea la EURO, i-a făcut pe fanii români să-şi aducă aminte de importanţa numelui „Hagi”, care a fost strigat încă din momentul în care Ianis a ieşit la încălzire, în prima repriză.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:20 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:17 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez Vezi toate știrile
Citește și