Închide meniul
Foto

Ianis Hagi, moment pentru istorie! „Prinţul” a purtat steagul României pe toată durata petrecerii de pe Arena Naţională

Dan Roșu Publicat: 22 noiembrie 2023, 9:53

Reclamă
Ianis Hagi, moment pentru istorie! „Prinţul” a purtat steagul României pe toată durata petrecerii de pe Arena Naţională

Ianis Hagi, moment pentru istorie

Ianis Hagi, moment pentru istorie - Antena Sport

Ianis Hagi a oferit un moment pentru istorie, ducând mai departe numele pe care tatăl lui l-a făcut celebru în România. Ianis a purtat steagul României şi a fost aclamat de cei 50.000 de fani prezenţi pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după finalul meciului, Ianis a pus mâna pe un steag imens şi a sărit de bucurie pe teren, sărbătorind alături de ceilalţi jucători care au reuşit calificarea la EURO 2024, primul turneu final după o pauză de opt pentru tricolori.

Ianis Hagi, moment pentru istorie! „Prinţul” a purtat steagul României

Ianis a păstrat steagul tricolor pe toată durata petrecerii organizate pe teren, chiar şi în momentul de magie în care Ionuţ Radu a făcut show alături de ceilalţi colegi care au pus umărul la o campanie perfectă de calificare la EURO 2024.

Golul marcat de Ianis Hagi în meciul cu Israel, care ne-a securizat calificarea la EURO, i-a făcut pe fanii români să-şi aducă aminte de importanţa numelui „Hagi”, care a fost strigat încă din momentul în care Ianis a ieşit la încălzire, în prima repriză.

Gică Hagi, obiectiv uriaş pentru România, la EURO 2024

Gică Hagi le-a trasat un obiectiv îndrăzneţ jucătorilor României pentru EURO 2024, după victoria cu Elveţia, 1-0, meci ce a fost transmis în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Hagi a fost în culmea fericirii la finalul meciului de pe Arena Naţională, la care au asistat peste 50.000 de fani. „Regele” s-a îmbrăţişat şi cu Răzvan Burleanu şi speră ca naţionala lui Edi Iordănescu să depăşească performanţele „Generaţiei de Aur”, care a atins sferturile de finală la CM 1994.

„Mai bine de atât nu se putea, să terminăm neînvinși, cu o victorie acasă. Copiii au jucat foarte bine, o campanie reușită din toate punctele de vedere. Toată România avea nevoie de așa ceva.

Fericire, bucurie, liniște! Asta simțim. Copiii s-au deschis, copiii arată mai mult curaj. Au potențial foarte bun. La televizor e altceva, acum am fost pe stadion. La meciul din Ungaria a fost presiunea mai mare. Astăzi a fost gestionat bine.

Reclamă 4 / 0/3

Talent au, calitate au. Suntem fericiți cu toții. Așteptam acest lucru, România are nevoie de victorii și de calificări. Așa vine entuziasmul și așa putem progresa.

Știu ce fac vara viitoare, mergem acolo să îi susținem. E un grup foarte bun, așa cum a zis Edi. El l-a format, felicitările mele! Marea provocare acum vine, adversarii vor fi mai buni și trebuie să ridicăm nivelul.

Eu am zis că tot ce s-a întâmplat în America, în 1994, a fost un exemplu, ca să vină altă generații mai bune ca noi. Trebuie să fim depășiți, pentru asta există exemplele. Asta trebuie să fie ambiția lor cea mai mare, să ne depășească pe noi”, a spus Hagi, după România – Elveţia 1-0.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și