Închide meniul
Foto

Ce a făcut Rona Hartner cu puţinii bani rămaşi după divorţ. Actriţa a pierdut, la 50 de ani, lupta cu boala necruţătoare

Publicat: 23 noiembrie 2023, 14:07

Reclamă
Ce a făcut Rona Hartner cu puţinii bani rămaşi după divorţ. Actriţa a pierdut, la 50 de ani, lupta cu boala necruţătoare

Ce a făcut Rona Hartner cu puţinii bani rămaşi după divorţ

Rona Hartner a murit la 50 de ani / Instagram

Ce a făcut Rona Hartner cu puţinii bani rămaşi după divorţ. Cunoscuta actriţă şi cântăreaţă a murit, la 50 de ani, după ce a fost răpusă de o boală necruţătoare. Rona a trecut prin clipe teribile. A trecut prin două divorţuri şi a dus o luptă teribilă cu cancerul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rona Hartner a fost căsătorită prima dată căsătorită cu un sportiv de performanţă. Este vorba despre dansatorul argentinian Rocco Sedano. Au divorţat în 2008, după care artista şi-a refăcut viaţa cu francezul Herve Camilleri.

Ce a făcut Rona Hartner cu puţinii bani rămaşi după divorţ

Cea de-a doua căsnicie a ei a durat trei ani. Suferinţa a fost cu atât mai mare cu cât Herve a lăsat-o fără o parte importantă din avere la partajul din 2021. A păstrat casa de pe Costa de Azur, dar cel de-al doilea ei soţ a rămas cu o sumă considerabilă de bani.

Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis să ia tot ce vrea. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect.

Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el„, declarase Rona Hartner la spynews.ro.

Reclamă

Cântăreaţa reuşise să pună departe puţinii bani rămaşi pentru a se implica într-un proiect medical. Planurile ei au fost date peste cap de problemele medicale cu care s-a confruntat. Tratamentele au costat-o o avere.

Ca orice om deștept care nu se rupe în figuri, am niște bănuți de rezervă, normal, logic! Vorba aceea, am bani să trăiesc. Banii pe care eu îi strânsesem pentru un proiect muzical, acum o să îi cheltuiesc pentru a mă întreține. Mă deranjează acest lucru. Eu, în general, nu sunt disperată după shopping, nu sunt disperată după fițe și figuri, așa că nu mă las niciodată fără bani”, spunea Rona Hartner în urmă cu doi ani.

Până să fie diagnosticată cu boala teribilă, Rona încercase să se menţină în formă făcând mult sport.

Reclamă 4 / 0/3

Da, în primul rând merg foarte mult pe jos. În ultimul timp, am ceva probleme la genunchi, aşa că merg între 9 si 16 km pe zi, am aplicaţie pe telefon care îmi calculează. Şi urc între 24 şi 48 de etaje în fiecare zi„, declara Rona într-un alt interviu.

Actriţa şi câtăreaţa Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani

Actriţa şi câtăreaţa Rona Hartner a murit, joi, la vârsta de 50 de ani, după o perioadă în care a suferit de cancer pulmonar. În ultima perioadă, sora artistei făcuse apel la prieteni să se roage pentru sănătatea ei. Tragedia este uriaşă.

Sora Ronei Hartner, Rinda, şi-a actualizat, joi, contul de pe reţelele de socializare, postând o fotografie cu o lumănare, anunţă news.ro.

Pe pagina Ronei Hartner au început să curgă mesajele de condoleanţe.

Miercuri seară, Rina Hartner făcea apel la prieteni să se roage pentru Rona care ”trăieşte ultimele clipe”.

Vă scriu să vă cer gânduri bune şi rugăciuni pentru sora mea care îşi trăieşte ultimele clipe. Ne scuzaţi dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea şi cu fetiţa ei. Dumnezeu să-i aline suferinţa şi să o primească la el”, scris sora artistei pe Facebook.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:32 „Trebuie să demonstrăm în Europa!” Mihai Pintilii nu se mulțumește doar cu titlul câștigat de FCSB! 11:20 Mihai Stoica a rămas „mască” pe Arena Națională, la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Ne-a copleșit! Nu mă așteptam!” 11:05 Norwich – Leeds (14:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 10:49 FotoPartenerele jucătorilor de la FCSB au făcut spectacol după sărbătoarea de titlu! Imagini de senzație chiar de pe teren 10:46 Gigi Becali și-a făcut toate calculele, după ce FCSB a primit trofeul de campioană! Vrea să dea lovitura în sezonul viitor 10:04 Radu Drăgușin e gata să plece de la Tottenham! Echipa care oferă 46 de milioane de euro pentru fundașul român 10:00 „Cel mai frumos moment!” Ștefan Târnovanu nu și-a ascuns emoțiile după ce FCSB a primit trofeul de campioană! 9:32 Lovitură pentru FCSB înainte de preliminariile UEFA Champions League! Campioana nu va fi cap de serie în turul doi 9:23 Gigi Becali l-a „înțepat” pe Dan Șucu, imediat după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Rar întâlnești ca el!” 9:06 „Îmi doresc să rămân!” Risto Radunovic, anunț important după FCSB – CFR Cluj 0-1! Alte vedete doresc prelungirea contractului Vezi toate știrile
Citește și