Închide meniul

Violeta Miţul a murit la 26 de ani, în urma unui accident cumplit

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 septembrie 2023, 21:28

Reclamă
Violeta Miţul a murit la 26 de ani, în urma unui accident cumplit

Violeta Miţul a murit la 26 de ani

Facebook Federaţia de fotbal din Moldova

Violeta Miţul, componentă a naţionalei Moldovei, a murit la doar 26 de ani. Federaţia Moldovenească de Fotbal a anunţat, miercuri, că Violeta Miţul, componentă a echipei naţionale, a încetat din viaţă în urma unui accident la munte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu profundă tristeţe şi durere în suflet, Federaţia Moldovenească de Fotbal îşi exprimă sincere condoleanţe şi regretul profund faţă de trecerea în nefiinţă a jucătoarei Naţionalei de fotbal, Violeta Miţul. Una dintre cele mai bune jucătoare ale Naţionalei feminine a suferit un tragic accident incompatibil cu viaţa în timpul unei escale la munte, unde era plecată alături de coechipierele de club”, notează forul pe Facebook.

Violeta Miţul a murit la 26 de ani

Potrivit neewsmaker.md, Violeta Miţul s-a născut pe 3 aprilie 1997, la Tiraspol. Sportiva în vârstă de 26 de ani evolua din primăvara anului 2023 pentru clubul Ungmennafélagið Einherji din Islanda. Anterior, a jucat în Spania pentru echipa FF La Solana din seria C. Jucătoarea a ajuns pe peninsula Iberică din Italia, unde a reuşit să promoveze în liga B cu formaţia Apulia Trani.

Pentru Naţionala feminină a Moldovei, Violeta a jucat peste 40 de partide, în care a evoluat ca fundaş. Şi fosta sa echipă din România, ACS Banatul Girls a transmis un mesaj de condoleanţe.

E greu să ne gasim cuvintele în aceste momente. Violeta Mitul, fosta noastra jucătoare şi componentă a naţionalei Republicii Moldova, s-a stins din viaţă în Islanda. Violeta a venit la Banat Girls în momentul în care formaţia noastră era în liga secundă, în sezonul 2020-2021 şi a pus umărul la promovarea echipei. Violeta a mai trecut în cariera pe la Alga Tiraspol, Astana, Okjetpes, Vasas Femina Odorhei, Voshod, Hayasa, Apulia Trani sau La Solana.

Reclamă

A avut peste 40 de prezente in selecţionata Republicii Moldova, iar în campania trecută de calificare la recentul încheiatul Campionat Mondial din Australia si Noua Zeelanda, a evoluat şi împotriva naţionalei României. În aceste momente teribile, gândurile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată. Sincere condoleanţe! Odihneşte-te in pace, Vio!„, au transmis şi cei de la ACS Banatul Girls.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 17:44 Dinamo a făcut lumină în cazul Edgar Ie! Reacţie vehementă a „câinilor”: „Un atac canceros împotriva clubului” 17:14 Istvan Kovacs va arbitra finala Europa League, cu trei săptămâni înainte de EURO 2024 17:13 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 mai 2024 16:47 Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova: „Nu m-a ascultat! Am spus cineva trebuia exclus!” 15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat Vezi toate știrile
Citește și