Închide meniul
VIDEO

Mario Balotelli a fost implicat într-un accident rutier! Care este starea atacantului italian

Alex Ioniță Publicat: 24 noiembrie 2023, 9:37

Reclamă
Mario Balotelli a fost implicat într-un accident rutier! Care este starea atacantului italian

Mario Balotelli a fost implicat într-un accident rutier

Mario Balotelli a fost implicat într-un accident rutier / Profimedia

Mario Balotelli a fost implicat într-un accident rutier! Atacantul italian și-a făcut praf mașina joi seară, într-un accident horror din peninsulă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul legitimat în prezent la Adana Demirspor ar fi pierdut controlul volanului și s-ar fi izbit puternic într-un parapet. Totuși, momentan, circumstanțele accidentului nu au fost încă stabilite, în mod oficial.

Mario Balotelli a fost implicat într-un accident rutier

Potrivit presei din peninsulă. după ce a coborât din mașină, atacantul italian abia se mai ținea pe picioare. Totodată, Balotelli a refuzat să efectueze un test de alcoolemie după acest accident.

Potrivit unei înregistrări postate pe rețelele de socializare, mașina acestuia a putut fi văzută complet distrusă, cu airbag-urile sărite, în timp ce fotbalistul era condus de către medici la ambulanță.

Reclamă

Totuși, după cum se poate vedea și în videoclipul respectiv, starea atacantului nu a fost una gravă, având în vedere faptul că s-a deplasat pe picioare până la ambulanță. Totuși, este de notat faptul că acesta a avut dificultăți în a se deplasa, imediat după nefericitul eveniment.

Mario Balotelli a făcut o dezvăluire senzațională! Ce a spus despre un posibil transfer la PSG

În cadrul unui interviu, atacantul italian de la Adana Demirspor a menționat faptul că nu ar juca niciodată pentru Paris Saint-Germain, campioana din Franța. Totuși, atunci când reporterul a pus problema banilor, Balotelli a recunoscut, într-un mod senzațional, faptul că ar juca pentru orice formație, pentru suma corectă.

„Dacă m-ar suna cei de la PSG? Nicio șansă! Nu aș accepta niciodată, am jucat pentru Marseille și Nice, deci, nicio șansă.

Reclamă 4 / 0/3

Reporter: „Dar dacă ți-ar oferi suma de 10 milioane de euro, ca și salariu?

Atunci, desigur! În cazul acesta aș accepta. Pentru 10 milioane de euro aș merge și la echipa fratelui meu”, a spus Mario Balotelli, pentru TvPlay, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Fratele lui Mario Balotelli, pe care atacantul l-a amintit în declarația de mai sus, este Enock Barwuah. Ajuns la 30 de ani, acesta joacă pentru cei de la Rovato Calcio, formație din ligile amatoare ale Italiei.

Mario Balotelli a avut o carieră de-a dreptul impresionantă, care a fost umbrită însă de viața extrasportivă a acestuia, tumultoasă în ultimi ani. De-a lungul timpului, italianul a evoluat pentru: Lumezzane, Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool, OGC Nice, Olympique Marseille, Brescia, Monza, Adana Demirspor și FC Sion.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Mesajul afişat de fanii lui Dinamo pentru Mircea Lucescu în timpul meciului capital pentru salvarea de la retrogradare 22:00 VIDEOPAOK – Olympiacos 2-0 a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu continuă asaltul spre titlu, după victoria uriaşă din derby 22:00 LIVE TEXTDinamo – UTA 2-0! Lupta pentru salvarea de la retrogradare se dă ACUM. Toate rezultatele din play-out şi clasamentul actualizat 21:16 Alex Ioniţă a dat de pământ cu fanii FCSB-ului, care l-au ironizat pe Arena Naţională! Replică devastatoare a fostului rapidist 21:07 LIVE VIDEOBenfica – Arouca se joacă ACUM în AntenaPLAY! FC Porto – Boavista (22:30). Spectacol total în Liga Portugal 21:02 Gloria Bistriţa, înfrângere dramatică în finala EHF European League! Echipa lui Pera a rămas fără două jucătoare în prima repriză 20:45 St Pauli a promovat în Bundesliga, după 13 ani! Sărbătoare pe teren şi pe străzi. Imagini fabuloase 19:50 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 19:45 VIDEODanemarca – Canada 1-5 a fost în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:41 „Ce sfat ai pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024?” Gică Hagi a reacţionat imediat. Mesajul preţios al „Regelui” Vezi toate știrile
Citește și