Închide meniul

Mario Balotelli a făcut o dezvăluire senzațională! Atacantul a recunoscut că ar juca la orice echipă pentru suma corectă

Alex Ioniță Publicat: 5 octombrie 2023, 14:10

Reclamă
Mario Balotelli a făcut o dezvăluire senzațională! Atacantul a recunoscut că ar juca la orice echipă pentru suma corectă

Mario Balotelli a făcut o dezvăluire senzațională

Mario Balotelli / Profimedia

Mario Balotelli a făcut o dezvăluire senzațională. Atacantul care a ajuns, la 33 de ani, să joace în campionatul din Turcia a recunoscut că s-ar alătura oricărei echipe, în cazul în care ar primi un salariu pe măsură

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul italian a ajuns, în această toamnă, la Adana Demirspor, fosta adversară a celor de la CFR Cluj din preliminariile UEFA Conference League.

Mario Balotelli a făcut o dezvăluire senzațională! Ce a spus despre un posibil transfer la PSG

Recent, în cadrul unui interviu, atacantul italian de la Adana Demirspor a menționat faptul că nu ar juca niciodată pentru Paris Saint-Germain, campioana din Franța. Totuși, atunci când reporterul a pus problema banilor, Balotelli a recunoscut, într-un mod senzațional, faptul că ar juca pentru orice formație, pentru suma corectă.

„Dacă m-ar suna cei de la PSG? Nicio șansă! Nu aș accepta niciodată, am jucat pentru Marseille și Nice, deci, nicio șansă.

Reporter: „Dar dacă ți-ar oferi suma de 10 milioane de euro, ca și salariu?

Reclamă

Atunci, desigur! În cazul acesta aș accepta. Pentru 10 milioane de euro aș merge și la echipa fratelui meu”, a spus Mario Balotelli, pentru TvPlay, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Fratele lui Mario Balotelli, pe care atacantul l-a amintit în declarația de mai sus, este Enock Barwuah. Ajuns la 30 de ani, acesta joacă pentru cei de la Rovato Calcio, formație din ligile amatoare ale Italiei.

Reclamă 4 / 0/3

Mario Balotelli a avut o carieră de-a dreptul impresionantă, care a fost umbrită însă de viața extrasportivă a acestuia, tumultoasă în ultimi ani. De-a lungul timpului, italianul a evoluat pentru: Lumezzane, Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool, OGC Nice, Olympique Marseille, Brescia, Monza, Adana Demirspor și FC Sion.

Alături de formațiile pentru care a jucat a reușit să câștige: o supercupă a Italiei, o Cupă a Italiei, , 3 titluri de campion al Italiei, un trofeu UEFA Champions League (toate cu Inter), un FA Cup și un titlu în Premier League (ambele cu Manchester City).

În momentul de față este cotat la suma de 1,2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2012, atunci când valora 32 de milioane de euro.

Balotelli, declin neaşteptat

Exclus de la echipa naţională a Italiei în ultimii trei ani, după ce a participat la EURO 2012 şi CM 2014, Balotelli a revenit din nou sub culorile naţionale, fiind convocat în ianuarie 2022 la un stagiu de pregătire de către selecţionerul Roberto Mancini.

Considerat în urmă cu câţiva ani un mare atacant, copilul teribil al fotbalului italian, care a jucat pentru Inter Milano şi AC Milan, precum şi în Premier League, la Manchester City şi Liverpool, a cunoscut un declin neaşteptat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și